Protest simbolic al PER împotriva scoaterii din țară a lemnului

0
138

Ecologiștii (PER) au adus bușteni și brazi în Piața Victoriei.

De Sfântul Andrei, ocrotitorul României, candidații și membrii Partidului Ecologist Roman au organizat o manifestație spontană în Piața Victoriei, înconjurați de brazi și buturugi, legându-se cu lanțul de acestea și acuzând conducerile politice din ultimii 30 ani că au pus România de butuci.

Ecologiștii susțin cu prioritate adoptarea si implementarea proiectului legislativ privind interzicerea scoaterii din țară a lemnului românesc și totodată, o serie de proiecte care vizează sănătatea și siguranța existențială a românilor.

În mijlocul manifestanților s-au aflat președintele PER, Dănuț Pop, alături de candidații partidului la parlamentare, mesajele către clasa politică fiind adresate de catre Șerban Nicolae, candidatul PER la Senat, circumscripția București.
Protestatarii au tranmis că este vremea ecologiștilor și au punctat ca pentru o b este nevoie de implicarea tuturor, iar schimbarea se face asumat, prin vot.

LINK ACTIUNE: https://www.facebook.com/PartidulEcologistRoman/videos/424815598532449

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

 

Redacția platformei media independente Criteriul Național și colectivul redacțional al Ziarului Național.ro salută și susțin acțiunea de protest cât și punctul de vedere al PER

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here