Haos la BEJ Prahova pentru depunerea documentelor: Oamenii au așteptat ore în șir în frig și ploaie: „Este bătaie de joc!”(VIDEO)

0
85

După închiderea urnelor, reprezentanții secțiilor de votare din Prahova au fost nevoiți să stea peste cinci ore în frig și în ploaie pentru a preda buletinele de vot. Oamenii au stat la cozi uriașe până dimineața, iar unei femei i s-a făcut rău scrie Observatorul Prahovean.

Reprezentanții secțiilor de votare au așteptat cinci ore în frig și ploaie pentru a preda documentele. Unii au așteptat până în această dimineață, deși așteptau de aseară.

Haos la BEJ Prahova: ”Este bătaie de joc”

A trecut de 7 dimineața și sunt trează de peste 26 de ore. Nu am primit mănuși, măști, dezinfectante nu sunt nicăieri, de când am intrat în incinta clădirii, dar nici cât am stat afară. Nu s-a mai respectat nicio normă de protecție. Sunt încă foarte multe persoane care așteaptă, în jur de 600, la ora 7. Unii dintre noi am reușit să intrăm în amfiteatre, însă și aici este frig. Este bătaie de joc”, a declarat, pentru Observatorul

Prahovean, membrul unei secții de votare. Oamenii s-au îmbulzit la cozi uriașe după închiderea urnelor, iar unei femei i s-a făcut rău, a transmis, luni, Digi24.

Primele rezultate parțiale

Rezultate parțiale alegeri parlamentare 2020. Platforma Code for România a început duminică seară să centralizeze numătoarea voturilor, realizată de Biroul Electoral Central. După numărarea a peste 95 la sută din voturi PSD conduce, urmat de PNL și USR-PLUS. Marea surpriză o constituie, însă, scorul realizat de AUR, o formație neparlamentară care va intra în noul legislativ.

Rezultate parțiale Camera Deputaților:

PSD – 29,8%
PNL- 25,11%
USR PLUS – 14,5%
AUR – 8,7% UDMR – 6%
PMP – 4,6%
Pro România – 4,1%
PER – 1,1%.

Rezultate parțiale Senat:

PSD – 30, 2%
PNL- 25,5%
USR PLUS – 15%
AUR – 8,8%
UDMR – 6,2%
PMP – 4,8%
Pro România -4,2%
PER -1,3%

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here