Sfârșit cumplit pentru o tânără de 21 de ani. Fata a fost ucisă în a doua zi de Crăciun

0
463

O tânără de 21 de ani a fost ucisă în a doua zi de Crăciun. Crima a avut loc în comuna Borcea din Călăraşi.

Tânăra de 21 de ani din Călăraşi a fost omorâtă chiar în casa ei, unde agresorul, un bărbat pe care îl cunoscuse în urmă cu două săptămâni, fusese invitat la petrecerea de Crăciun, relatează Antena3.

În a doua zi de Crăciun, cei doi au petrecut împreună, în casa victimei.

Băiatul este din Perișorul și are 28 de ani. El fusese invitat la petrecerea de Crăciun.

Părinții fetei au declarat că în camera tinerilor a izbucnit un conflict pe fondul consumului de alcool. Cei doi s-au certat, iar martorii spun că au auzit ţipete, însă nimeni nu s-a gândit la un sfârşit tragic.

La ceva timp, tânăra a fost găsită decedată, într-o baltă de sânge şi înjunghiată în gât.

În fapt, în seara zilei de 26 decembrie a.c., în jurul orei 20:30, acesta ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit concubinei sale, în vârstă de 21 de ani, la domiciliul acesteia din comuna Borcea, județul Călărași, provocându-i decesul”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Agresorul a fugit din casa victimei, însă a fost găsit la scurt timp. Polițiștii au descoperit că se afla într-o casă abandonată, în extravilanul comunei Perișoru, județul Călărași.

El este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și violență în familie, informează un comunicat al Poliţiei, remis presei.

Accident rutier pe DN1, în Brașov. Un pieton a fost rănit grav pe trecere

Traficul este îngreunat luni dimineaţă pe DN1, în Predeal, unde un pieton a fost lovit de o maşină pe trecere.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, un pieton angajat în traversarea drumului public pe marcajul pietonal a fost lovit de o maşină.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here