Caz șocant în Buzău: Doi proxeneți și-au partenerele să se prostitueze, deși ambii aveau o situație materială bună! Timp de 4 ani victimele au trăit un adevăarat calvar

0
344

Doi bărbați din Buzău, suspectați de proxenetism, au fost reținut de autorități după ce și-ar fi oblgiat partenerele de viață să se prostitueze, deși ambii aveau o situație materiale bună.

Cei doi bărbați au fost prezentați miercuri, 30 decembrie, în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă, informează news.ro. Unul dintre suspecți și-a trimis soția să se prostitueze timp de patru ani, iar celălalt concubina, deși ambii aveau o situație materială bună.

Suspecții în vârstă de 27 de ani, respectiv 32, ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere de 25 şi 26 de ani, pe teritoriul mai multor state: România, Elveţia, Marea Britanie, Germania, în perioada în perioada 2016-2020, potrivit IPJ Buzău.

Cele două femei au fost trimise să se prostitueze, deși abuzatorii aveau o situație materială bună

Bărbații au fost prinși de polițiștii buzoieni în urma ample percheziţii.

„Activităţile au fost desfăşurate în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău.Percheziţiile au fost desfăşurate la imobile din Vadu Paşii, Măgura şi municipiul Buzău. Au fost puse în aplicare 15 mandate de aducere, cu vârste cuprinse între 22 şi 55 de ani, din judeţele Buzău, Vrancea şi Teleorman, persoane care au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău pentru continuarea cercetărilor. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate mai multe medii de stocare. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux”, precizează IPJ Buzău.

Unul dintre cele mai recente cazuri de proxenetism care a avut loc în România este cel în care a fost implicat Alex Bodi și Adi Tâmplaru.

Dosarul care a condus la destructurarea grupării conduse de temutul Adrian Tâmplaru a reprezintă, fără îndoială, cel mai de succes caz finalizat de ofițerii craioveni specializați în combaterea traficului de persoane.

Unul dintre ofițerii care au lucrat în dosar a acceptat să vorbească, sub protecția anonimatului, despre munca pe care polițiștii craioveni au depus-o, timp de cinci ani, până când probatoriul a fost gata iar procurorii DIICOT, care au coordonat cercetările, au dat startul descinderilor în casele suspecților.

„Punctul de plecare al acestei anchete a pornit de la Craiova. Acolo, Adrian Tâmplaru s-a cunoscut, în închisoare, cu niște craioveni și au pus împreună bazele grupării. Din 2015 și până anul acesta, în noiembrie, s-a tot lucrat în dosar, în salturi, pentru că, în toți acești ani, s-au instrumentat și alte dosare”, a explicat ofițerul BCCO Craiova. (MAI MULTE DETALII AICI)

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here