Gabriel Cotabiţă, internat în spital după s-a infectat cu noul coronavirus. Cum se simte artistul

0
144

Gabriel Cotabiță a fost internat în spital, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, informează Adevărul. Din fericire, starea artistului nu este gravă, potrivit spuselor soției sale, Aela, care nu oferit detalii despre spitalul în care se află acesta.

Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”, a declarat soţia artistului, în exclusivitate pentru Antena Stars.

În 2015, Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardio-respirator

În 2015, cântăreţul a fost în comă timp de trei săptămâni, în urma unui stop cardio-respirator.

Este o experienţă atât de importantă, încât n-aş putea să o rezum într-o singură frază. Pot să vă spun, însă, că în niciun caz nu trebuie să vă fie frică de moarte şi că undeva, acolo, dacă ai făcut bine, vei fi primit bine“, declara acesta, după ce şi-a revenit.

Gabriel Cotabiță: „Când m-am trezit, am văzut perfuzia și pe fete. Mi-am dat seama că am trei fiice extraordinare”

După ce a trecut peste momentul de cumpănă, Gabriel Cotabiță a acordat un interviu pentru o emisiune tv.

(…) Când m-am trezit am văzut prima dată perfuzia, iar apoi mi-am văzut fiicele. Am realizat în tot acest timp ce fete extraordinare am. Toate lucrurile astea m-au ajutat să fiu împăcat cu mine însumi. Întotdeauna am alergat pentru a fi bun în ceea ce fac. Astăzi, prioritățile s-au schimbat”, a declarat Cotabiță, referindu-se la perioada în care s-a aflat la hotarul dintre viață și moarte.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here