Fost vicepreședinte Pfizer: „Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol”

0
63

Dr. Mike Yeadon deține o diplomă în biochimie și toxicologie și un doctorat în farmacologie. Cercetătorul a petrecut peste 30 de ani conducând studii în domeniul medicamentelor în cadrul companiei Pfizer, din rândul căreia, a plecat în 2011, atunci când deținea poziția de vicepreședinte și șef științific în domeniul alergologiei și bolilor respiratorii.

„Susțin că SAGE a făcut și continuă să facă și în prezent două erori fundamentale și incorecte despre comportamentul virusului SARS-CoV-2 și modul în care acesta interacționează cu sistemul imunitar uman, atât la nivel de individ, cât și la nivel de populație”, afirmă Dr. Mike Yeadon

Acesta mai spune că prima presupunere greșită a SAGE este că „100% din populație este susceptibilă să ia virusul și că nu există nici un fel de imunitate preexistentă”. Yeadon mai afirmă că această idee este „ridicolă deoarece, deși SARS-CoV-2 este nou, coronavirușii nu sunt. Nu există «viruși fără strămoși».”

Savantul subliniază că există cel puțin „patru coronaviruși endemici care induc gripa comună… care circulă liber în Marea Britanie și în lume”.

De asemenea, persoanele care au fost infectate de „una sau mai multe dintre aceste endemii, gripe comune care au produs coronaviruși în trecut, au o imunitate (celule T) durabilă și robustă, nu doar la acești viruși, dar și la virușii cu grad mare de rudenie. SARS-CoV-2 este unul dintre acești viruși strâns înrudiți”, afirmă Mike Yeadon.

„30% din populație a intrat în contact cu celule T, capabile să se apere singure împotriva SARS-CoV-2”

Yeadon mai declară că testul PCR comun care este utilizat pentru depistarea „cazurilor” de COVID-19, se poate dovedi pozitiv atunci când cineva este infectat cu unul dintre acești coronaviruși ai gripei comune, ceea ce face ca testul să fie mult mai puțin fiabil. Evident, pe baza rezultatelor finale ale acestor teste, mii de persoane au primit ordin să își schimbe modlul de viață și să se „autocarantineze” timp de 14 zile.

Citând date științifice, dr. Yeadon a concluzionat că din cauza unei expuneri anterioare la coronavirusul gripei comune, „o proporție importantă (30%) a populației a intrat în anul 2020 înarmat cu celule T, capabile să se apere singure împotriva SARS-CoV-2. SAGE a asumat în mod eronat și naiv că «toată lumea este susceptibilă să se infecteze».”

„Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri. Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli. De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani”, spunea cercetătorul, într-un articol publicat recent pe LifeSiteNews

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here