Parteneriat TBI Bank NETOPIA Payments: Soluție de finanțare pentru comercianții mici și mijlocii Care este creditul maxim care poate fi obținut în 24 de ore?

0
631

Procesul online de aplicare pentru noul produs de creditare, creat de TBI Bank împreună cu platforma NETOPIA Payments durează numai ci nci minute, iar documentația necesară este redusă și la foarte accesibilă oricărui antreprenor.

Creditul online de afaceri oferit de TBI Bank este accesibil direct pe platforma NETOPIA Payments, într-o experiență digitală agreabilă, fără vizite la bancă, birocrație sau garanții suplimentare.  Prin urmare, și răspunsul de eligibilitate vine foarte repede, în doar 24 de ore.

”Sprijinim comercianții mici și mijlocii cu o soluție eficientă prin care își pot acoperi nevoile financiare și pot răspunde mai ușor nevoilor de business, într-un mod ușor și convenabil, cu soluțiile noastre digitale de top”, a explicat Florentina Mircea, Chief Business Banking Officer la TBI Bank.

Prin acest parteneriat, TBI Bank și  NETOPIA Payments oferă finanțare de până la 20.000 euro, echivalent în lei, în cel mai scurt timp posibil. Dacă sunt îndeplinite criteriil de eligibilitate, creditul poate fi disponibil chiar și în numai 24 de ore.

Împreună cu partenerii de la TBI Bank am creat o soluție de finanțare simplă, rapidă, care să răspundă nevoilor comercianților mici și mijlocii cu resurse limitate, dar care au nevoie de finanțare imediată pentru a-și susține activitățile curente –   Antonio Eram, CEO NETOPIA Payments

TBI Bank, creditor „phygital” adresat consumatorilor, IMM-urilor și companiilor de e-commerce, care operează în  România, Bulgaria, Germania, Suedia și Polonia, face parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de creditare destinate consumatorilor.  Printr-o rețea proprie de 300 de sucursale, o varietate de canale digitale și o rețea de încredere de peste 10.000 de locații comerciale, TBI Bank deservește peste un milion de clienți.

NETOPIA Payments este cel mai utilizat procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, companie 100% românească, bazată pe inovaţie de top şi tehnologie de ultimă generaţie. Peste 30.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA Payments, în acest moment: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare sau prin SMS.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here