Imagini incredibile: Doi tineri din Teleorman fură de la locul unui accident telefonul victimei. Poliția, la câtiva metri distanță! (VIDEO)

0
296

Doi fraţi şi iubitele lor, cu vârste cuprinse între 20 și 22, au ajuns joi seara la spital, după ce autoturismul decapotabil în care erau s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp, pe marginea DJ 504, la intrare în Lăceni, în apropierea orașului Alexandria, potrivit publicației locale ImpactNews24.

Doi tineri din Teleorman fură de la locul unui accident telefonul victimei

Cei patru tineri  au suferit răni grave. „Cele două fete sunt într-o stare mai gravă, ele fiind preluate de echipajele medicale ale SAJ pentru a fi transportate la UPU Alexandria. Cei doi tineri sunt conștienți și cooperanți, primesc primul ajutor la fața locului, urmând să se stabilească dacă vor merge la spital”, a precizat maiorul Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman.

Pe câmp, erau împrăștiate pe zeci de metri, lucrurile tinerilor. În timp ce reporterul Impact News 24 filma la locul accidentului, doi tineri au venit de pe șosea și au început să caute în jurul mașinii bunurile victimelor. Potrivit imaginilor video, unul dintre ei a furat telefonul mobil, fără să fie deranjat că este filmat. De asemenea, la câțiva metri distanță se aflau și polilițiștii care erau ocupați cu ancheta.

Jaf ca în filme, ziua în amiaza mare, pe drumurile din România

Un jaf spectaculos a fost filmat chiar de victima tâlharilor, care, în ciuda atacului brutal al agresorilor, nu și-a pierdut sângele rece și a înregistrat scenele teribile cu telefonul mobil. Anchetatorii susțin că modul de operare folosit de tâlhari a fost adus în România de bandele de infractori din diaspora, care au revenit în țară odată cu pandemia de COVID-19.

Un bărbat care își conducea mașina pe un drum pustiu, care trece pe lângă o zonă împădurită din județul Dâmbovița, a fost atacat de trei tâlhari extrem de violenți, care au acționat ca în filme. Aceștia au folosit un autoturism Mercedes, model vechi, dar cu motor puternic, de la care demontaseră, însă, numerele de înmatriculare.

Tâlharii au oprit mașina pe mijlocul drumului și au blocat calea victimei. În momentul în care șoferul a oprit, răufăcătorii s-au năpustit, în fugă, spre autoturism.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here