Criminalul care l-a executat, în SUA, pe liderul clanului Sadoveanu, prins cu sprijinul polițiștilor români! (EXCLUSIV)

0
114

Bărbatul care l-a omorât, la Los Angeles, pe liderul interlop din Chitila, a fost prins cu ajutorul autorităților române, care au transmis, rapid, informații despre indentitatea criminalului, partenerilor din SUA. În acest fel, anchetatorii americani au câștigat timp prețios, în condițiile în care comunicarea cu martorii proveniți din România ar fi fost una dificilă.

Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, era, la sfârșitul săptămânii trecute, la nuntă românească organizată într-un local din Los Angeles, când Florin Andronache, zis Americanu, l-a sunat să iasă în fața restaurantului. După un scurt schimb de replici, Andronache a scos un pistol și l-a împușcat pe Sadoveanu, care s-a prăbușit imediat la pământ.

Martorii au anunțat imediat autoritățile americane, iar victima a fost resuscitată chiar de primul echipaj de poliție, în condițiile în care, în SUA, polițiștii fac, în mod obligatoriu, cursuri de prim ajutor.

Surse judiciare au afirmat, pentru GÂNDUL.RO, că autoritățile din România au aflat foarte repede despre producerea incidentului, în condițiile în care rudele și prietenii lui Alișor Sadoveanu au postat imediat informații pe site-urile de socializare, monitorizate de polițiștii români.

Imediat, toate datele de interes operativ au fost transmise polițiștilor americani, care întâmpinau unele probleme de comunicare cu românii pe care i-au găsit la fața locului.

Autorul a fost prins relativ repede. Acesta este un bărbat din Buzău, originar din comuna Calvini. Florin Andronache, zis Americanu, ar fi părăsit țara cu mulți ani în urmă și ar proveni dintr-un clan specializat, în special, în infracțiuni de proxenetism.

Alișor Sadoveanu a închiriat un elicopter

La rândul său, Aurel Trandafir, alias Alișor Sadoveanu, era unul dintre cei mai respectați membri ai temutului clan din orașul ilfovean Chitila.

Persoane din anturajul său au spus, pentru GÂNDUL.RO, că acesta era „cel mai cuminte” dintre Sadoveni, cu toate că era urmărit internațional după ce primise o condamnare de 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie.

În același timp, Alișor era considerat și cel mai excentric membru al clanului, după ce nunta sa a rămas în memoria interlopilor din Chitila drept una dintre cele mai scumpe la care le-a fost dat să participe.

Sursele citate își amintesc că, pe lângă o întreagă armată de lăutari consacrați și un mediu de lux, Alișor și soția lui au fost aduși cu elicopterul.

Trupul liderului interlop urmează să fie repatriat, iar polițiștii ilfoveni se tem că vor exista probleme legate de numărul mare al celor care vor dori să participe la priveghi și înmormântare.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here