Monica Tatoiu îl desființează pe Raed Arafat! „Uită-te la ăla care e șeful ISU pe toată țara…”

0
159

Monica Tatoiu a răbufnit la adresa lui Raed Arafat! Femeia de afaceri este consternată după incendiul devastator de la Institutul „Matei Balș”. Ea îl acuză pe șeful DSU că „și-a construit o piramidă de relații”.

„Și-a construit o piramidă de relații, cum a făcut și Mazăre. Cum au rezistat o grămadă de șefi de nivelul trei din ministere 20 de ani. Veneau miniștri, plecau miniștri, ăia tot acolo erau”, a declarat Tatoiu în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, potrivit fanatik.ro.

„Și cine ar trebui să facă ordine nu o face…”

„Uită-te la ăla care e șeful ISU pe toată țara. Sau pe București, cred că pe București. Și-a construit o piramidă de relații, cum a făcut și Mazăre. Cum au rezistat o grămadă de șefi de nivelul trei din ministere 20 de ani.

Veneau miniștri, plecau miniștri, ăia tot acolo erau. E unul la Ministerul Educației, nu știu dacă e mai e acum acolo, dar a stat vreo 25 de ani, pentru că s-a făcut util.

La Primăria Capitalei s-au schimbat nu știu câți primari, erau câțiva oameni acolo și cred că încă mai sunt.

Oamenii care stau în spate și știu tot, îl croșetează pe oricine vine să facă ceva bun. Or dacă nu vine să facă ceva bun, ăia sunt primii oameni racolați, că ăia știu tot.

„Suntem împinși în dezastru”

Asta s-a întâmplat de 30 de ani în România. Și cine ar trebui să facă ordine nu o face. Suntem împinși în dezastru să putem fi cumpărați pe trei lei.

Eu nu sunt de acord cu mișcările astea de stradă acum, când noi lucrăm pe un buget de anul trecut. Exact ca în 2010, pe vremea lui Băsescu, când au tăiat pensiile și salariile”, a declarat Tatoiu.

Raed Arafat, după incendiul de la „Matei Balș”: „Sistemul a funcționat foarte bine”

Șeful DSU, Raed Arafat, spune că la Institutul „Matei Balș” putea să aibă loc o tragedie și mai mare. Secretarul de stat Raed Arafat a declarat duminică seara, că dacă incendiul nu era stins în timp scurt, tragedia putea fi și mai mare la „Matei Balș”. Arafat spune că la spitalul unde a izbucnit focul au fost salvate peste 90 de persoane.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here