Medicul care le-a spus elevilor că SARS-COV-2 a fost creat în laborator, reacție halucinantă când a fost întrebat dacă poartă masca pe stradă!

0
344

Medicul de familie care le-a spus elevilor că SARS-Cov-2 ar fi de fapt o făcătură de laborator a declarat că preferă să fumeze pe stradă, decât să poarte masca…

„Evit să merg pe stradă sau îmi aprind o ţigară pentru că am voie să fumez fără mască”, a declarat medicul, potrivit Digi 24.

Un medic de familie, invitat să le prezinte elevilor informații științifice despre SARS-CoV-2, a susținut că virusul a fost creat în laborator și folosit într-un război economic. Acum, atât Inspectoratul Școlar Prahova, cât și Colegiul Medicilor fac cercetări.

Dan Gavrilescu, medic de familie în Câmpina de aproape 40 de ani, și tatăl unuia dintre elevii de clasa a 12-a ce participau la dezbatere, și-a pregătit din timp lecția.

„SARS-CoV-2 e un virus modificat în laborator de o mână criminală a omului”

Dan Gavrilescu, medic de familie: „SARS-CoV-2 e un virus modificat în laborator de o mână criminală a omului și folosit ca armă biologică. Nenorocirea care este? El a fost folosit într-un război complicat, economic. E o mare afacere în spatele acestei pandemii, război economic care să lovească în economiile puternice.”

Medicul epidemiolog Andreea Moldovan, despre noua tulpină: „Purtatul măștii este mai important acum ca oricând”

Medicul epidemiolog Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat că se arată foarte preocupată de prezența noii tulpini din Marea Britanie la noi în țară și spune că purtatul măștii este mai important ca oricând!

„Din punct de vedere terapeutic nu există deocamdată diferenţe de abordare în ceea ce priveşte infecţia cu tulpina clasică şi cea de provenienţă din Marea Britanie, sau alte tulpini care încep să circule la nivel internaţional. Dar este clară prezenţa ei pe teritoriul ţării noastre şi transmiterea comunitară, deoarece pacienţii respecttivi nu au avut niciun istoric de călătorie în alte ţări.

„Este categoric un semnal de alarmă important”

Este categoric un semnal de alarmă important, de care ţinem seama (…) Ne îngrijoarează şi clar este un semnal că există această tulpină pe teritoriul României, şi trebuie să fim extrem de precauţi. Aş profita de această ocazie ca să trag un semnal de alarmă legat de calitatea măştilor, pentru că sunt foarte multe persoane care poartă acele măşti textile care ştim că nu sunt atât de eficiente, mai ales dacă sunt purtate o perioadă lungă de timp şi nu sunt întreţinute corespunzător”, a declarat Andreea Moldovan la Digi 24.

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here