Ministerul Educației a stabilit datele pentru simulările la evaluare națională și bacalaureat. Urmează o lună de foc pentru toți elevii din România!

0
246

Ministerul Educației a stabilit datele pentru simulările la evaluare națională și bacalaureat. Astfel, simularea evaluării naţionale pentru elevii din clasele a VIII-a va începe în data de 29 martie, cu proba la Limba şi literatura română, se arată într-un comunicat de presă.

În 30 martie, urmează simularea la Matematică.

Bacalaureatul, emoții încă din luna martie

După numai o zi, în 31 martie, elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă vor susţine simularea probei la Limba şi literatura maternă.

Potrivit deciziei ministrului Sorin Cîmpeanu, simularea examenului naţional de bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a va începe în data de 22 martie, cu proba la Limba şi literatura română – proba E.a), care va fi urmată pe 23 martie de simularea probei obligatorii a profilului – proba E.c). În 24 martie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării – proba E.d), iar în 25 martie, simularea probei la Limba şi literatura maternă – proba E.b).

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here