Sediul partidului din care face parte Diana Șoșoacă a fost spart în toiul nopții

0
357

Sediul Partidului Neamul Românesc, din care face parte şi senatorul Diana Şoşoacă, a fost spart de hoţi noaptea trecută. Conform primelor informații, poliția este la fața locului și face cercetări.

„În această dimineață, prin apel 112, Sectia 1 Poliție a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că din sediul unei formațiuni politice s-a sustras un memory stick ce ar conține informații de interes pentru organizație. Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, anunță Poliția Capitalei.

Ninel Peia, președintele PNR:  S-a furat un stick cu informații despre alte partide și partidul nostru

„Aseară sediul nostru a fost spart, nu s-au furat echipamente tehnice, dar s-a furat un stick cu informații despre alte partide și partidul nostru. Este un atac la democrație, și nu cred că este posibil așa ceva. Persoana care are grijă de partid a descoperit că ușa a fost forțată și sediul era răvășit. Unul din locatarii din clădire a sunat la 112. O să vină criminaliștii să ia amprente.  Cineva luând acel stick poate da pe piață informații despre partidele care nu vor binele României”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here