Florin Cîțu: „Dragi pesediști, puneți mâna pe carte. Cititul nu a omorât pe nimeni”

0
49

Premierul României, Florin Cîțu, le-a recomandat parlamentarilor PSD să citească mai mult proiectul bugetului: „Dragi pesediști, puneți mâna pe carte”, a transmis acesta, după ce social-democrații au afirmat că nu au înțeles bugetul de stat pe anul 2021.

„Nu a fost vorba despre buget aici”

Potrivit premierului, cei din PSD nu au înțeles bugetul propus de alianța de guvernare. Șeful Executivului a promis că își va lua timp „pentru a-i educa” pe cei care nu au înțeles.

„Nu a fost vorba despre buget aici. Cei care au discutat despre buget nu l-au înțeles. Promit că o să-mi iau eu din timp ca să vă educ. Mă gândeam să vă înscriu la școală, domnule Ciolacu și pe dumneavoastră, Paul Stănescu, la o facultate cu plată, să vă ajut. În același timp vă spun ce vă tot spun de patru ani, de când sunt prin Parlamentul României – dragi pesediști, puneți mâna pe carte. Cititul nu a omorât pe nimeni”, afirmă Florin Cîțu.

Discursul rostit de premier la final a creat rumoare în sala Camerei Deputaților.

Mesajul transmis de Ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a transmis șefului Executivului, Florin Cîțu, că în cele 10 minute cât a vorbit în plenul Parlamentului a împrumutat România cu 600 de mii de euro și că, în mandatul său, „filosofia de viață” este că „nimic nu e gratis”: „Ați dovedit că nici să mori nu e gratis!”, spune Ciolacu.

Premierul  Florin Cîțu a fost chemat în Parlament de cei din PSD la o dezbatere cu tema „Bugetul tăierilor: moartea economică a României!”.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here