Un copil a fost găsit mort în mașina de spălat, care se afla în funcțiune

0
57

Copiii mici sunt destul de curioși și au o mie de întrebări și, uneori, încearcă experimente sau pornesc în expediții pentru a găsi singuri răspunsurile. În timp ce curiozitatea este întotdeauna bună, uneori  poate pune viața în pericol. Recent, un copil mic a fost găsit mort în Christchurch, Noua Zeelandă, într-o mașină de spălat.

Un copil mic a fost găsit în mod tragic mort în interiorul unei mașini de spălat. Copilul ar fi murit după incidentul din Christchurch, Noua Zeelandă, suburbia Hoon Hay, în jurul orei 17:00 vineri.

Polițiștii au demarat o anchetă, după ce copilul a fost găsit în mașina de spălat

Autoritățile au confirmat tragica veste care a avut loc la Christchurch vinerea târziu săptămâna trecută.

„O persoană a fost rănită și dusă la spital, unde a murit ulterior”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției. „Poliția face anchete cu privire la circumstanțele morții”.

În acest caz, nu a fost deschis un dosar de moarte suspectă.

Incident asemănător, în 2019

Acest tip de moarte tragică s-a mai întâmplat în lume și a devastat în mod similar o comunitate din Orlando în 2019.

Un copil mic a reușit să intre în mașina de spălat  a familiei sale în august și băiatul a murit din păcate.

Cory Burkarth de la Departamentul de Poliție din Orlando a spus la acel moment: „La un moment dat în acest proces, ușa s-a închis. Fie a închis-o singur, poate că fratele a închis-o”.

Aceste tipuri de incidente evidențiază pericolele potențiale ale unei mașini de spălat cu încărcare frontală. Copiii care sunt curioși s-ar putea să intre în mașină, dacă găsesc ușa deschisă și un adult ar putea să o pornească, rezultând moartea unui copil, ca aceste incidente tragice. De asemenea, copiii s-ar putea ascunde în spatele mașinii, rezultând șocuri electrice și arsuri, care sunt la fel de periculoase.

Consumer Reports spune despre riscuri: „Este esențial ca părinții să le explice copiilor lor mici că aparatele nu sunt jucării și că pot fi periculoase”.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here