Un gălățean s-a sinucis, pentru că soția nu îi descuia ușa. Femeia intentase divorț, din cauza agresivității bărbatului, iar acum îi era frică de el

0
125

Un bărbat din Galați s-a înjunghiat și a decedat ulterior, miercuri seară, pentru că soția nu i-a dat voie să intre în casă. Femeia, care se afla în apartament cu cei doi copii ai lor, nu îi deschidea ușa pentru că îi era frică de el.

De altfel, ea intentase acțiune de divorț din cauza comportamentului agresiv al bărbatului. Până la data producerii incidentului, acesta a avut aplicat un ordin de protecție și interdicția de a se apropia de familie.

„În jurul orei 15:12, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat la o adresă din cartierul Micro 21 unde era semnalat un scandal în familie. Ajunși la fața locului, jandarmii au observat un bărbat căzut în fața ușii de intrare într-un apartament, iar lângă acesta un cuțit cu urme de sânge pe el. În acel moment jandarmii au solicitat prezența unui echipaj medical de urgență și au trecut la efectuarea masajului cardiac. Totodată, a fost solicitată și prezența echipei operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați”, anunță reprezentanții Jandarmeriei Galați, citați de Mediafax.

După mai multe zeci de minute de resuscitare alea salvatorilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Proprietara apartamentului le-a declarat jandarmilor că ea a apelat la 112 să anunțe un scandal, deoarece bărbatul lovea cu putere în ușă să i se deschidă, amenințând că se va sinucide dacă nu este primit în apartament.

„Femeia a mai declarat că nu a crezut în niciun moment că soțul va recurge la acest gest și nu a deschis ușa deoarece se afla în casă împreună cu cei doi copii, iar bărbatul era cunoscut în familie ca având un comportament agresiv, motiv pentru care intentase acțiune de divorț. Până la data producerii incidentului acesta a avut aplicat un ordin de protecție și interdicția de a se apropia de familie. Cercetările sunt continuate de poliție”, se mai arată în comunicatul jandarmilor gălățeni.

Un pistol căutat de autorităţile italiene, încă din 2016, a fost găsit într-o comună din județul Galaţi

Un pistol căutat de autorităţile din Italia, de cinci ani, a fost găsit abia acum într-o comună judeţul Galati. Polițiștii români l-au descoperit în urma unor percheziţii în casa unui bărbat de 35 de ani.

Oamenii legii din țara noastră aveau în lucru un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, în cadrul căruia, în data de 28 ianuarie, au fost efectuate două percheziţii în comuna gălățeană Iveşti.

La una dintre ele a fost descoperit pistolul respectiv, cu tot cu muniţia aferentă. Pistolul figura în baza de date a autorităţilor italiene ca fiind dispărut încă din 2016.

Un bărbat din Iași s-a spânzurat live pe Facebook. Se simţea vinovat că și-a oferit fata spre adopție

Un ieşean, în vârstă de 33 de ani, s-a sinucis într-un live făcut pe Facebook. Bărbatul s-a spânzurat joi, 28 ianuarie, în comuna ieşeană Ion Neculce, la stâna la care lucra.

Live-ul a fost urmărit de prietenii acestuia de pe Facebook și, alarmați de gestul acestuia, oamenii l-au contact pe proprietarul stânei la care lucra bărbatul. Acesta a încercat să-l salveze, dar a fost prea târziu.

Un medic a încercat să-l resusciteze pe acesta timp de 30 de minute, însă fără rezultate.

Potrivit Ziarului de Iaşi, acesta avea o fată în vârstă de şase ani ce a fost abandonată de mama sa la Protecţia Copilului Iaşi în 2017. La proces, bărbatul a fost de acord să-şi dea fiica spre adopţie, însă, la scurt timp acesta a început să se simtă vinovat pentru ceea ce a făcut

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here