Fetiță de nici 2 ani, din județul Vaslui, tăiată la cap în urma unui conflict în familie. A fost rănită și mama sa, dar și alți doi frați

0
538

O fetiță în vârstă de 1 an și 11 luni din Huși, județul Vaslui, a fost tăiată în zona capului, în zona frontală, în urma unui conflict în familie. Ambulanța sosită la fața locului a preluat-o, pentru a o duce la spital, alături de mama sa și alți doi frați ai copilului.

La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsită o fetiță în vârstă de 1 an și 11 luni, care suferise o plagă tăiată de aproximativ cinci centimetri, afectată fiind zona frontală”, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, citați de Mediafax.

De asemenea, în ambulanță a fost preluată și mama fetiței, care suferise mai multe contuzii la nivelul feței, precum și ceilalți doi copii ai familiei.

Agresorul este în custodia polițiștilor, iar cercetările în acest caz sunt derulate de polițiști.

Cum arată acum „Micul Hercule”, tânărul care a intrat în Cartea Recordurilor când avea 5 ani. Giuliano Stroe vrea să cucerească lumea sportului

Giualiano Stroe, cunoscut sub numele de „Micul Hercule” după ce a intrat în Cartea Recordurilor la vârsta de doar 5 ani, împlinește 17 ani în această vară.

În urmă cu aproximativ 11 ani, a devenit cunoscut în țara natală după ce a apărut într-o emisiune TV din Italia în care a mers în mâini, foarte repede, pe o distanță de 10 metri. La vremea respectivă familia Stroe era stabilită în peninsulă.

Giualiano Stroe participă la campionate de box

Ulterior, „Micul Hercule” a continuat să se antreneze alături de fratele său, Claudio, sub îndrumarea tatălui lor iar cei trei au devenit rapid foarte cunoscuți pe rețelele de socializare, mai ales după publicarea unui articol în care Giualiano a fost numit „Cel mai puternic copil din lume”. În prezent, acesta practică box și kickboxing, antrenat fiind tot de tatăl lui…

De-a lungul anilor, au existat controverse referitoare la modul încare părintele său îl antrena. În timp ce unii îl lăudau, alții îl acuzau că își chinuie copii. Din această cauză Iulian Stroe a fost la un moment dat la un pas să fie decăzut din drepturile părintești.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here