Un bărbat a dat o spargere la o clădire de birouri din sectorul 4

0
340

Un bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a furat bani dintr-o clădire de birouri din sectorul 4 al Capitalei, în noaptea de duminică spre luni, dar surpriza a apărut abia după ce l-au prins polițiștii. Acesta era un fost deținut care evadase în 2019 de la Penitenciarul din Arad, unde fusese arestat tot după ce a dat o spargere. 

Potrivit Poliției Capitalei, oamenii legii au fost sesizați – printr-un apel la 112 – de reprezentanții unei firme cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns in interiorul unei clădiri de birouri din sectorul 4, de unde sustrag bunuri.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au depistat pe bărbatul de 42 de ani, care ar fi pătruns în clădire după ce a sărit gardul și a forțat o ușă de acces. Ulterior, acesta ar fi intrat în mai multe birouri de unde ar fi sustras o sumă de bani și două terminale mobile.

În dimineața de 08.03.2021, in jurul orei 03. 30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 26 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către reprezentanții unei societăți comerciale cu privire la faptul că in urmă cu scurt timp, persoane necunoscute au pătruns in interiorul unei cladiri de birouri din București din sectorul 4, de unde sustrag bunuri”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei, citat de Digi 24.

Ulterior, polițiștii au stabilit că bărbatul figurează ca persoană urmărită, pe numele său fiind emis un mandat de arestare europeană, precum și un mandat de executare a pedepsei închisorii, ambele emise de Judecătoria Sectorului 4.

S-a stabilit faptul că bărbatul în cauză figurează ca persoană urmarită, pe numele său fiind emis un mandat de arestare europeană, precum și un mandat de executare a pedepsei inchisorii, ambele emise de catre Judecatoria Sectorului 4. De asemenea, s-a stabilit că cel in cauză a evadat, la data de 12 iulie 2019 , în timp ce desfășura activități lucrative, acesta executând o pedeapsă privativă de libertate in Penitenciarul Arad in regim semideschis. De asemenea, autoritatile judiciare bulgare au emis pe numele acestuia un mandat european de arestare pentru infracțiuni comise pe teritoriul acestei tari. Cercetările sunt continuate de Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă”, au transmis polițiștii.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here