România a avut cea mai mare creștere economică din UE în trimestrul IV din 2020

0
388

Premierul Florin Cîțu a anunțat marți, printr-un mesaj postat pe Facebook, că România a avut cea mai mare creștere economică din UE în trimestrul IV din 2020.

Eurostat CONFIRMĂ revenirea în V a economiei.
România a avut CEA MAI MARE creștere economică din UE în trimestrul IV din 2020.
Mulțumesc pentru că am făcut echipă în cea mai mare criză din ultima sută de ani.
Am luat cele mai bune măsuri în 2020. Chiar daca am fost sabotați constant de socialiștii de la PSD. Continuăm la fel și în perioada 2021-2024 și rezultatele se vor vedea imediat”, a scris premierul Florin Cîțu, pe rețeaua de socializare.

Raluca Turcan, mesaj pentru angajații HoReCa, după ultimele restricții: “Să nu accepte să lucreze la ‘negru’!”

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, îi îndeamnă pe angajații HoReCa să nu accepte, sub nicio formă, munca la “negru”, precizând faptul că există fonduri pentru sprijinirea angajatorilor afectați de ultimele decizii luate de Guvern.

În bugetul pe anul acesta avem pentru şomaj şi măsuri active aproximativ 2 miliarde de lei puse deoparte astfel încât măsurile active (…) să poată să fie susţinute în continuare. Pe lângă aceste măsuri experimentate anul trecut pe perioada crizei puternice, avem pregătite câteva alte măsuri active astfel încât să încercăm să menţinem şi să creşte rata de ocupare, să nu ajungem la o explozie a şomajului”, a declarat Raluca Turcan, marţi, la B1 TV.

Florin Cîțu: Este nevoie de voință politică pentru a schimba legea salarizării

Premierul Florin Cîțu a declarat sâmbătă, la Focșani, că pentru a schimba legea salarizării este nevoie și de voință politică.

Totodată, acesta a spus că angajații din sistemul de stat ar trebui plătiți în funcție de performanța individuală.

Declarațiile au fost făcute la Focșani, unde Cîțu participă la o ședință a Consiliului Județean Vrancea dedicată proiectului de buget pentru 2021, informează site-ul agenției Agerpres.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here