Marcel Ciolacu, despre „banii de la piept”: „În drum spre sediu…”

0
453

Marcel Ciolacu a oferit explicații despre „banii de la piept”, care au ieșit la iveală în timpul unei conferințe.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a explicat de ce avea bani în uzunarul de la piept al sacoului. În timpul unei conferințe de rpesă, în timp ce scotea o foaie din buzunar, acesta a scos și câteva bancnote. Timp ce peste 1 minut, liderul social-democraților a vorbit fără să își dea seama că i-au ieșit banii din buzunar.

Marcel Ciolacu, despre „banii de la piept”

Marcel Ciolacu a explicat în timpul unei conferințe de ce avea bani în buzunarul de la piept.

„N-am sacoul. Pe colegii mei i-am anunţat că nu împrumut bani. Şefa mea de cabinet mi-a cumpărat nişte produse online pentru întreţinere stomatologică şi a plătit cu cardul ei. În drum spre sediu, m-am oprit cu băieţii şi mi-am scos banii ca să-i dau Iuliei înapoi”, a explicat acesta.

De asemenea, Marcel Ciolacu a fost întrebat și dacă are un portofel.

„Îl am unde ţin şi ochelarii”, a susținut acesta.

Incidentul s-a viralizat pe Facebook iar utilizatorii platformei au făcut și mai multe meme-uri. Preferatul lui Marcel Ciolacu este cel „cu Kelemen Hunor și Ardealul”.

Cu banii la vedere în timpul unei conferințe de presă! Asta a pățit Marcel Ciolacu în cursul zilei de joi, 18 martie. În timp și-a scos ceva din buzunarul sacoului, a scos și mai multe bancnote. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a susținut în cursul zilei de joi, 18 martie, o conferință de presă. În timpul declarațiilor, acesta a scos o foaie dintr-un buzunar. Însă odată cu foaia au ieșit și mai multe bancnote ce par a fi de 200 de lei și 100 de lei.

Acesta a vorbit aproape un minut cu bancnotele la vedere, însă în cele din urmă și-a dat seama de ce s-a întâmplat și le-a băgat înapoi. Ulterior, Marcel Ciolacu a reacționat ptrin-o postare pe Facebook.

„Uite, asta înseamnă #transparență!”, a tranmis liderul PSD pe Facebook, alături de o fotografie.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here