Horoscopul zilei de 25 martie 2021. Săgetătorii pot fi mai egoiști

0
515

Horoscopul zilei de 25 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect careul dintre Mercur, planeta comunicării din Pești, și axa Nodurilor Lunare din Gemeni-Săgetător, cu alte cuvinte o tensiune între rațiune, dialog și Sensul Vieții.

Acest aspecte, care vine în urma cuadraturii de ieri dintre Mercur și Marte, nu face altceva decât să amplifice niște tensiuni interoare deja existente.

Vom fi puternic stimulați să căutăm adevărul în jurul nostru, să ne reformulăm viziunile pe baza reanalizării unor decizii, să ne schimbăm niște tipare de gândire existente.

Țineți cont că acest context astrologic vine și cu multă confuzie, neclaritate, luptă între idealizare și realitate, între vis și rațiune.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 25 martie 2021

Dragoste

Te confrunți cu trecutul, cu amintirile, cu gândurile care, în majoritatea cazuri, sunt frământări. A venit momentul să-ți revizuiești unele mentalități, să lași în spate ceva pentru a evolua, dar mai ales pentru a te înțelege. Bucură-te mai mult de ceea ce-ți oferă cei din jur cărora le pasă de tine.

Carieră și bani

Ar fi bine să analizezi modul în care comunici cu cei din jur, în special cu cei apropiați și să aduci schimbări dacă simți că trebuie să faci asta. Nișt tipare de gândire trebuie schimbate. Ai grijă la modul în care comunici cu ceilalți pentru că îți menții agresivitatea, ironia și aciditatea cuvintelor și astăzi.

Sănătate

Mercur se află în casa sănătății și s-ar putea să-ți inducă temeri și frici, stări anxioase și chiar insomnii. Azi ai mai multă grijă la deplasări.

Horoscop zilnic Taur – 25 martie 2021

Dragoste

Reevaluează-ți încrederea în tine, stima de sine. Dă-ți o valoarea mai mare (sau mai mică, după caz, dacă ești prea orgolios sau îngâmfat). Sunt momente în care trebuie să-i înțelegi și pe prieteni, pe persoana iubită, pe părinți. Acordă-le timp.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă să vii cu idei noi financiare, să-ți revizuiești modul în care îți cheltui banii, dar și modul în care îi câștigi. Expune-te mai mult, valorifică-ți talentele și-ți vei îmbunătăți bugetul.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă starea emoțională poate fi destul de intensă și s-ar putea să-ți duci la extrem trăirile interioare, mai ales dacă sunt legate de trecut, poate de copilărie.

Horoscop zilnic Gemeni – 25 martie 2021

Dragoste

Sunt convingeri și principii pe care le întorci pe toate părțile pentru a găsi acele crezuri cu care empatizezi cel mai mult. Sunt posibile tensiuni cu partenerul de viață, neînțelegeri care pot izbucni din ceva mic și se pot face mari.

Carieră și bani

Mercur, guvernatorul tău, este în aspect tensionat cu Nodul Nord din zodia ta și acest aspect aduce destul de multă confuzie, o luptă între visar și rațiune, între ce-ți dorești tu, mai ales pe plan profesional, și ce-ți oferă viața, realitatea.

Sănătate

Este normal ca tot stresul acestei perioade să te copleșească și să te obosească, așa că cel mai bine ar fi să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic Rac – 25 martie 2021

Dragoste

Tu știi mai bine ca oricine că trebuie să scapi de trecut și probabil că știi și ce anume trebuie să lași în spate pentru a-ți găsi liniștea. S-ar putea să iasă la suprafață secrete pe care nu le-ai fi spus niciodată.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi să fii mai cheltuitor, să faci excese în această privință și recomandarea astrelor este să nu depășești strictul necesar pentru că nevoile tale pot fi bazate pe emoții.

Sănătate

Este nevoie să te preocupi mai mult de starea ta de sănătate, mai ales să abordezi o problemă dintr-o altă privință, total diferitp decât cea de până acum.

Horoscop zilnic Leu – 25 martie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni serioase în cuplu și multe pot porni de la faptul că ai impresia că partenerului nu-i pasă de problemele și nevoile tale. Cei singuri pot fi mai norocoși, așa că ar trebui să iasă din casp și să cunoască noi persoane, să flirteze.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale nu sunt mai bine aspectate și riscul de a intra în controverse cu cei cu care-ți edsfășori activitățile este foarte mare. Dacă ai de recuperat un bun material sau o sumă de bani, s-ar putea să nu fie atât de ușor și asta să te enerveze.

Sănătate

Fii mai atent, mai prudent la acțiunile pe care le întreprinzi și evită pe cât posibil execesele, mai ales cele alimengare.

Horoscop zilnic Fecioară – 25 martie 2021

Dragoste

Mercur, guvernatorul tău, este în careu astăzi cu Nodurile Lunare și acest aspect îți poate aduce frustrări, emoții incerte, stări interioare neînțelese și poți exploda mai ușor dând naștere conflictelor. Rietenii te pot deranja, pot veni cu replici acide, care nu-ți sunt pe plac.

Carieră și bani

Sunt posibile și astăzi tensiuni cu superiorii și lupta pentru supremație va fi mare. Evită să încei acum un proiect nou și schimbă-ți perspectiva despre cariera ta, despre evoluția profesională.

Sănătate

Luna îți tranzitează sectorul sănătății și poate fi o zi mai stresantă, mai agitată, iar riscul cel ami mare îl reprezintă cei care au probleme cardio-vasculare și fac excese.

Horoscop zilnic Balanță – 25 martie 2021

Dragoste

S-ar putea ca partenerul de viață să fie gelos pe niște prieteni sau tu să renunți la nevoile celor dragi pentru a te bucura de momente alături de persoana de care ești îndrăgostit.

Carieră și bani

Posibil ca tensiunile cu colegii, cuvintele spuse acum, să contribuie la schimbarea unor păreri despre locul de muncă, despre relația dintre voi. Este nevoie să faci o reactualizare a talentelor tale și să vezi decă te încadrezi în cerințele postului. Ești sigur că îți place ceea ce faci și că empatizează cu credințele și convingerile tale? Dar cu aspirațiile tale?

Sănătate

Încearcă să-și schimbi stilul de viață sau, cel puțin, modul în care tratezi sau te raportezi la o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – 25 martie 2021

Dragoste

Dacă ești prea gelos, prea posesiv și manipulator, dacă ești dependent de partener, fie că este vorba de dependență emoțională, fie financiară, ar trebui să-ți reconfigurezi tiparele de gândire.

Carieră și bani

Nu te aștepta să vină prea ușor la tine o sumă de bani, un bun material. Depune mai mult efort pentru a câștiga ceea ce-ți dorești. Pe de altă parte, astăzi ai mare grijă la excesele pe care le ai în relația cu superiorii.

Sănătate

Dincolo de fricile și angoasele tale, de temerile care nu-ți dau pace, nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător – 25 martie 2021

Dragoste

Este o zi destul de tensionată în planul relațional și ai face bine să vorbești cu persoana iubită, să-ți exprimi trăirile și emoțiile pentru a ajunge la un consens. Ai tendința de a fi egoist și de a ignora nevoile celuilalt.

Carieră și bani

Modul în care comunici cu ceilalți trebuie schimbat. Este nevoie să analizezi mai mult dacă empatizezi sau nu cu cei cu care faci afaceri sau lucrezi zilnic.

Sănătate

Astăzi te poți simți mai vulnerabil ca de obicei și acesta spect te poate face să reacționezi agresiv la persoanele care sunt dependente de tine sau care sunt prea geloase.

Horoscop zilnic Capricorn – 25 martie 2021

Dragoste

Este nevoie să-ți schimbi abordarea cu privire la o situație ce ține de cei apropiați. Posibil să trebuiască să renunți la unele tipare de gândire, să-ți ceri iertare cuiva. Ține comt că poți exagera cu gelozia sau posesivitatea, chiar și cu dependența.

Carieră și bani

Evită negocierile și astăzi și fii mai atent la propunerile financiare care ți se fac. Unii nativi pot cheltui peste măsură sau pot pierde ceva.

Sănătate

Ești mai sensibil, mai ușor de corupt către gesturi pe care altă dată nu le-ai fi făcut. De asemenea, continuă să ai grijă la deplasări. Mulți nativi trebuie să-și schinbe stilul de viață pentru a fi mai liniștiți sau chiar pentru a videca ceva.

Horoscop zilnic Vărsător – 25 martie 2021

Dragoste

Viața sentimentală, indiferent că ești parte a unei povești de iubire sau nu, capătă un interes aparte. Este nevoie să-ți schimbi raportarea la iubire, să-ți schimbi niște convingeri pe care le ai. De asemenea, aspectul este valabil pentru cei care au copii.

Carieră și bani

Relațiile profesionale pot fi deosebit de tenskonate astăzi. Tu vrei mai mult, iar ceilalți se pare că nu-ți pot oferi, nu pot răspunde nevoilor tale pe care le ai vizavi de ei.

Sănătate

Ești destul de încordat astăzi și nu este exclus să nu fii prea atent la acțiunile întreprinse. Nu face excese de niciun fel.

Horoscop zilnic Pești – 25 martie 2021

Dragoste

Contextul astrologic de astăzi pare că este tulbure și nu te lasă să vezi direcția de viitor pe care trebuie să mergi. Reevaluează-ți niște opțiuni, emoții și sentimente. Tensiunile în cuplu sunt la ordinea zilei.

Carieră și bani

Îți lipsește complet capacitatea de concentrare astăzi, ești irascibil, impulsiv și tinzi să iei decizii la nervi. Evită negocierile și preluarea angajamentelor și responsabilităților profesionale.

Sănătate

Ziua de astăzi poate fi greu de gestionat chiar și pentru cei mai puternici nativi. Stările emoționale sunt confuze, stresul mare, oboseala pe măsură și nu este exclus să nu poți dormi din cauza asta, să te confrunți cu insomnii.

Horoscop săptămâna 22 – 28 martie 2021. Berbecii sunt în centrul acțiunii

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 22 – 28 martie 2021 poate aduce un conflict între rațiune și visare și astfel putem fi mai confuzi decât de obicei, motiv pentru care nu este recomandat să luăm decizii de amploare.

Săptămâna 22 – 28 martie 2021 se remarcă printr-o serie de aspecte tensionate pe care le fac planetele Mercur din Pești și Marte din Gemeni, atât cu Nodurile Lunare, cât și între ele, ceea ce denotă multă tensiune, agitație, confuzie și o doză mare de impulsivitate în luarea deciziilor, dar și acțiuni îndrăznețe, dar negândite.

Săptămâna se deschide totuși cu un trigon între Marte și Saturn, deci acțiunile nastre vor fi atent calculate, vom avea răbdare și o bună capacitate de concentrare, însă lucrurile se pot schimba de miercuri încolo.

Soarele și Venus își unesc energiile într-o conjuncție în zodia Berbec, care va fi izvor de energie, ambiție, dorință și pasiune. Iubirea de sine crește, dar și interesul pentru noi povești de iubire sau pentru îmbunătățirea realațiilor actuale.

Horoscopul săptămânii 22 – 28 martie 2021 se încheie cu o Lună Plină în zodia Balanță, moment intens care poate aduce ocazia unor schimbări semnificative în relațiile cu cei din jur.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here