România a învins Macedonia de Nord, cu scorul de 3-2

0
525

Echipa națională a României s-a impus, cu emoții, joi seară, pe Arena Națională, în fața Macedoniei de Nord, scor 3-2 (Tănase 27, Mihăilă 50, Hagi 85/ Ademi 82, Trajkovski 84). După acest rezultat, la debutul în preliminariile de calificare la Campionatul Mondial din Quatar 2022, reprezentativa condusă de Mirel Rădoi se află pe locul 3, în clasamentul grupei J, cu 3 puncte, la egalitate cu Germania și Armenia, scrie Prosport.

România a deschis scorul în minutul 28, prin Florin Tănase, care a primit o pasă excelentă de la Chiricheș și a șutat la colțul lung, cu sânge rece, reușind primul gol din postura de internațional.

Repriza secundă a debutat cu golul lui Mihăilă, care a marcat primul său gol la naționala de seniori, cu un șut de excepție de la aproximativ 25 de metri.

poiMeciul a căpătat o turnură dramatică, după ce oaspeții au reușit să egaleze în doar 2 minute, prin Ademi și Trajkovski, cu goluri marcate în minutele 83 și 84.

Golul victoriei a fost marcat de Ianis Hagi, în minutul 85), după ce abia intrase în teren cu 10 minute mai devreme. Acest gol este și pentru el prima reușită la națională, la fel ca în cazul lui Mihăilă.

În minutele suplimentare de joc, oaspeții au mai marcat un gol, care a fost anulat pe motiv de offside.

În minutul 11, Florinel Coma a cerut să fie înlocuit, Valentin Mihăilă luându-i locul și astfel debutând în tricoul naționalei de seniori.

Mirel Rădoi a condus echipa de pe bancă, după ce a fost testat negativ la noul coronavirus, el fiind infectat zilele trecute.

România – Macedonia de Nord, echipele de start:

ROMÂNIA: Niță – Ov. Popescu, Chiricheș, Burcă, Bancu – Marin, Stanciu – Man, Fl. Tănase, Coman – Keșeru
REZERVE: Lazar, Radu, Mogoș, Toșca, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, Maxim, Hagi, Bicfalvi, Mihăilă, Camora
SELECȚIONER: Mirel Rădoi (40 de ani)

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski – Bejtulai, Musliu, Ristevski – Ristovski, Nikolov, Bardhi, Alioski – Elmas – Pandev, Nestorovski
REZERVE: Bogatinov, Siskovski, Askovski, Ademi, Radeski, Trajkovski, Hasani, Ibraimi, Avramovski, Stojanovski, Velkoski, Spirovski
SELECȚIONER: Igor Angelovski (44 de ani)

România U21 a remizat cu Olanda U21, scor 1-1, în grupele EURO 2021

Aseară, România U21 a remizat cu Olanda U21, scor 1-1 (Ciobanu ’19/ Schuurs ’16), în primul meci din Grupa A de la EURO 2021.

În urma acestui rezultat, selecționata lui Adi Mutu se află pe locul 3 în clasament, cu 1 punct, după ce în celălalt meci al grupei, Germania U21 a învins Ungaria U21, cu 3-0.

Faza grupelor de la Campionatul European U21 din 2021 se joacă în perioada 24 – 31 martie, în timp ce fazele eliminatorii au loc între 31 mai și 6 iulie, scrie Prosport.


ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.


 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here