Vlad Voiculescu, semnal de alarmă privind pandemia Covid-19. România, în stare critică!

0
449

Vlad Voiculescu, semnal de alarmă privind pandemia Covid-19. Din punct de vedere al situației medicale, România se află într-o stare „destul de critică”, este de părere ministrul Sănătății.

Mai mult, Voiculescu crede că nu sunt motive care să arate că lucrurile vor deveni „mai uşoare” în perioada imediat următoare.

Vlad Voiculescu, semnal de alarmă privind pandemia Covid-19. Ministrul cere respectarea regulilor

Vlad Voiculescu a tras un semnal de alarmă privind situația pandemiei Covid-19 în țara noastră. Ministerul Sănătăţii organizează o videoconferinţă despre implicarea altor specialităţi medicale în tratarea pacienţilor Covid-19. La întâlnirea online au mai luat parte secretarul de stat Andreea Moldovan şi medici specialişti din ţară şi străinătate.

Potrivit ministrului Voiculescu, este necesară o adaptare rapidă la bunele practici în domeniu. „Suntem într-o situaţie destul de critică în acest moment. Nu avem motive să credem că lucrurile vor deveni mult mai uşoare pentru spitale, pentru medici şi, de fapt, pentru toată lumea în perioada imediat următoare”, a spus ministrul Sănătății.

Avem nevoie să învăţăm şi avem nevoie să ne adaptăm rapid la ceea ce este deja bună practică şi bun tratament al pacienţilor şi protocoale şi respectarea unor reguli şi a unor lecţii învăţate – Vlad Voiculescu

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here