Imunitatea de turmă, atinsă până la jumătatea lunii iulie

0
83

Comisarul european pentru piața internă, Thierry Breton, a afirmat că se așteaptă ca imunitatea de turmă să fie obținută până la jumătatea lunii iulie. Prezent în studioul postului francez de radio RTL, demnitarul a prezentat primul „pașaport european de sănătate”, adăugând că acesta va fi disponibil în întreaga Uniune Europeană „în două-trei luni”.

Imunitatea de turmă, atinsă până la jumătatea lunii iulie

Se așteaptă ca imunitatea de turmă să fie atinsă până la jumătatea lunii iulie, a afirmat comisarul european pentru piaţa internă Thierry Breton.

Prognoza oficialului european a fost exprimată la postul de radio francez RTL, potrivit ANSA.

Comisarul european a mai spus că vara următoare ar trebui „să fie similară celei de anul trecut” datorită campaniilor de vaccinare în desfășurare în Uniunea Europeană.

Demnitarul a prezentat primul „pașaport european de sănătate”

În același timp, demnitarul a prezentat primul „pașaport european de sănătate”, adăugând că va fi disponibil în întreaga Uniune Europeană „în două-trei luni”.

Thierry Breton a arătat un prototip al documentului care va fi disponibil atât în ​​format tipărit, cât și pentru smartphone-uri. Pe document apar un cod QR și tipul de vaccin efectuat. Cei care încă nu au putut sau nu au dorit să se vaccineze împotriva coronavirusului vor prezenta ultimul test efectuat.

Putin spune că Rusia va avea imunitate în masă până la sfârșitul verii

Vladimir Putin, vaccinat împotriva Covid în urmă cu câteva zile, a declrat că se așteaptă ca Rusia să ajungă la imunitate în masă la coronavirus și să ridice restricțiile legate de pandemie până la sfârșitul verii, a informat agenția de știri Interfax duminică, citând comentariile sale televizate.

Liderul de la Kremlin a mai afirmat, la începutul săptămânii, că țara pe care o conduce a semnat acorduri externe pentru a furniza doze de Sputnik V către 700 de milioane de oameni.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here