Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca! Explicația vedetei Antenei 1 pentru care a ales cel mai controversat ser împotriva Covid-19 (Galerie FOTO)

0
53

Când Agenția Europeană a Medicamentului vine și anunță că există o legătură între apariția cheagurilor de sânge și vaccinarea cu AstraZeneca, te-ai fi așteptat la o cu totul altă reacție din partea vedetelor din showbiz. Însă, cum Mihai Bendeac nu este un star obișnuit, și alegerea sa pentru imunizarea împotriva Covid-19 trebuia să spargă tiparele.

Și chiar în aceste zile, Bendeac vine și spune că s-a vaccinat. Cu AstraZeneca! În pofida tuturor temerilor și a controverselor iscate în jurul acestui ser.

Mihai Bendeac: „Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos”

Nu știm dacă este bravare sau nu, dar cert e că Mihai însuși a recunoscut de ce s-a vaccinat cu AstraZeneca: „Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos”.

Totuși, charismaticul prezentator al Antenei 1 a venit și cu o altă explicație: „Am ales să mă vaccinez cu AstraZeneca și pentru că este vaccinul cel mai puțin ales. Vreau să dau încredere în oamenii de știință, în medicină, în ceea ce înseamnă vaccinare și alegând să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment”. Mai mult, Mihai Bendeac îndeamnă și alte vedete din România să-i urmeze exemplul: „Toții oamenii care sunt urmăriți de alți oameni ar trebui să-și asume acest rol și să ofere exemple bune și demne de urmat. Gestul meu de astăzi îmi pare un exemplu care ar putea să fie îndeajuns de puternic”.

Mihai Bendeac, de la iUmor, s-a vaccinat miercuri, 7 aprilie, la Centrul de Vaccinare organizat la Grand Mall Arena. Îmbrăcat lejer, ca pentru o plimbare prin parc, în aer liber, Bendeac i-a șocat, totuși, pe angajații centrului alegând o vestimentație de culoare neagră. Inclusiv încălțările!

Mihai Bendeac îi atacă pe „conspiraționiști”: „Vor muri ca niște cretini din pricina Covid peste câteva luni”

Nu mai departe de zilele trecute Mihai Bendeac ieșea la război pe tema Covid-19, lansând un atac virulent la adresa „conspiraționiștilor”. Cine sunt ei? Toți aceia care nu cred în virusul SARS-CoV-2! Despre ei, Bendeac spune că „vor muri în continuare ca niște cretini din pricina Covid peste câteva luni”. Actorul oferă și un exemplu, în sprijinul celor afirmate: „Acum 2 ani, un domn pompier, în ultima lui zi de serviciu, a povestit următoarea întâmplare. Ajuns la un incendiu îngrozitor, oamenii i-au spus că e un bebeluș în casa care ardea. Omul nostru s-a aruncat în flăcări, riscându-și viața, și a găsit bebelușul prins în spatele unui dulap. Copilul avea deja arsuri. A luat copilul în brațe, s-a uitat împrejur și a descoperit singura cale liberă care mai rămăsese: un geam. S-a dus către fereastră și a strigat colegilor «Hai băăă! Luați-l!!!». În acel moment, s-au auzit câteva voci urlând. «Nu-l dați pe geam, că încă nu e botezat!!!». Aceștia sunt cei care vor mai muri peste câteva luni din cauza Covid”.

Totuși, mesajul lui de pe Facebook a stârnit valuri de furie. Mulți dintre cei care i-au citit postarea s-au arătat indignați, unii atrăgându-i atenția într-un mod mai elegant, alții, chiar violent. Cu toții erau de acord că Mihai Bendeac a jignit.

„Eu sunt printre cei care, cum spui tu, probabil ca vor muri ca niște cretini. Nu era cazul să îi jignești pe cei care aleg să fie de altă părere decât tine și care nu sunt puțini. Asta spune ceva despre tine. Păcat. Unfollow”, i-a scris cineva. „Nu ai decât să te vaccinezi și o poți face fără a te face auzit sau mediatizat. Ne-am săturat de prostia asta de viroză numită Covid, o să murim mai degrabă de ceea ce are el ca nume sonor și propagandă în sine decât virusul propriu-zis. Nu mai putem fi o bătaie de joc a gulerelor albe!”, a completat un alt „ex-prieten” de Facebook.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here