Actrița Vanessa Hudgens, surprinsă în timp ce se plimba într-un Lamborghini decapotabil. Cât costă mașina

0
44

Cați dintre noi nu ne-am visat măcar pentru o singură dată la volanul unui Lamborghini? Vanessa Hudgens, o actrița din California, a atras toate privirile în momentul în care a ieșit la plimbare într-un Lamborghini Huracan.

În ciuda pandemiei de COVID-19, Vanessa Hudgens, o actriță de 32 de ani, a fost surprinsă în timp ce conducea un Lamborghini Huracan. Trebuie menționat că mașina valorează aproximativ 250.000 de euro.

Se pare că actrița a mers alături de o prietenă să-și viziteze un amic, iar mașina îi aparține.

Vanessa Hudgens a jucat în filme precum Thirteen și Thunderbirds, dar cel mai mare succes l-a avut în momentul în care a participat în filmele High School Musical.

Imaginie surprinse au fost făcute publice de Profimedia Images.

Lamborghini Aventador, scos la licitație de ANABI. Mașina a fost confiscată de la o grupare de crimă organizată

În luna martie a acestui an, Tribunalul Galați a admis solicitarea Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) privind valorificarea anticipată a unui autovehicul Lamborghini Aventador aflat în administrarea Agenției.

Mașina a fost confiscată de o grupare de crimă organizată care se ocupa cu trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism și urmează să fie scoasă la licitație publică. În această speță, ”Agenția a fost desemnată custode al autoturismului de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați”, precizează într-un comunicat transmis de Agenție.

Trebuie menționat și că ANABI a inițiat demersuri similare, formulând cereri adresate, după caz,  procurorului sau instanței, ”în vederea încuviințării valorificării cu privire la toate bunurile mobile aflate în administrare (valoare estimată de aproximativ 2.500.000 euro)”.

”În contextul promovării unei strategii integrate privind recuperarea creanțelor provenite din infracțiuni, ANABI propune flexibilizarea mecanismului care să permită valorificarea anticipată a bunurilor sechestrate”, se mai menționează în comunicat.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here