Vasile Bănescu s-a infectat cu noul coronavirus. Cum se simte purtătorul de cuvânt al Patriarhiei

0
186

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, s-a infectat cu noul coronavirus. Acesta a anunțat sâmbătă că a contractat virusul de la un coleg, chiar cu o zi înainte de vaccinarea cu a doua doză a serului.

Vasile Bănescu se simte bine

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a dezvăluit că starea sa este bună, datorită faptului că a apucat să își facă prima doză de vaccin anti-Covid.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt foarte bine. Din fericire, apucasem să fac prima doză de vaccin, dar m-am contaminat miercurea trecută de la un coleg chiar cu o zi înainte de rapel. M-am pozitivat ulterior, dar în acest context am făcut o formă foarte uşoară. La gradul meu de oboseală şi stres ar fi putut fi altfel dacă nu aş fi fost vaccinat. Să fiţi/ să fim cu toţii ocrotiţi alături de cei dragi! Speranţa pusă în Dumnezeu ne va ajuta mereu’”, a precizat Vasile Bănescu

Purtătorul de cuvânt al BOR admitea, luni, că s-a vaccinat împotriva Covid-19.

„Personal, pledez cu toată convingerea pentru implicarea fiecăruia dintre noi în acest act firesc de informare onestă cu privire la o problemă acută și majoră, care ține nu doar de sănătatea personală, ci și de cea comunitară. În calitatea temporară de persoană publică, îi îndemn personal pe cei ce încă ezită să se informeze cât mai atent, din surse sigure cu privire la beneficiile vaccinului. Și, în urma consultării cu medicul de familie, să ia decizia cea mai bună pentru sănătatea lor și a celor dragi. Eu am ales să o fac, vaccinându-mă”, a transmis Vasile Bănescu.

Patriarul Daniel nu s-a vaccinat împotriva Covid-19

BOR a anunțat luni că patriarul Daniel nu s-a vaccinat împotriva Covid-19. Vasile Bănescu a ținut să înlăture orice zvon referitor la poziția Înaltpreasfinției Sale față de imunizarea împotriva noului coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al BOR anunță că, la momentul potrivit, va da publicității orice noutate apărută.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here