Horoscopul zilei de 12 aprilie, realizat de astrologul Mădălina Manole

0
455

Horoscopul zilei de 12 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc o Lună Nouă în zodia Berbec, eveniment astrologic care aduce ocazia unor noi începuturi pentru toate semnele zodiacale. Este un moment în care ne manifestăm mai mult ca niciodată curajul, încrederea în noi înșine și putem avea ocazia de a ne afirma, de a ne pune mai mult în evidență. Impactul va fi resimți puternic în următoarele două săptămâni, dar efectele pot apărea timp de jumătate de an, până la Luna Plină din Berbec, din toamnă.

Luna Nouă din zodia Berbec se petrece în aspecte pozitive cu Marte, planeta acțiunii, din Gemeni, dar și cu Jupiter, planeta beneficiilor, din Vărsător, fiind implicată inclusiv Venus, planeta iubirii, de asemenea, aflată în zodia Berbec. Evenimentul va fi puternic resimțit în primul rând de nativii născuți în jurul datei de 12, indiferent de lună.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 12 aprilie 2021

Dragoste

Dat fiind faptul că Venus se află în zodia ta și în conjuncție cu Luna Nouă, pe de o parte îți cere să înveți să te iubești mai mult pe tine, iar pe de altă parte îți aduce ocazia să faci un pas nou în relația de cuplu. În plus, Marte, guvernatorul tău, te susține în demersuri ce țin de comunicare, împăcare.

Carieră și bani

Luna Nouă este foarte importantă pentru tine pentru că îți aduce ocazia unor noi începuturi în viața ta, iar acestea pot avea legătură cu proiectele tale. Poți primi sprijin și șanse prin prieteni, asociați, poți avea ocazia de a te afirma.

Sănătate

Este un moment bun să începi un nou stil de viață, să-ți setezi noi priorități, să faci o schimbare de look sau chiar să începi o dietă.

Horoscop zilnic Taur – 12 aprilie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, este implicată în Luna Nouă din Berbec, și dat fiind că aceasta se petrece în sectorul trecutului te poate ajuta să uiți o deziluzie, ceva ce s-a petrecut în viața ta sentimentală și vrei să depășești. Este o perioadă în care trecutul, amintirile te pot agita.

Carieră și bani

Pot veni oferte legate de sectorul profesional, ai șansa să te afirmi, să te apropii de un obiectiv măreț, grație lui Jupiter, Marele Benefic, care se află în sectorul carierei tale.

Sănătate

Luna Nouă din Berbec este momentul cel mai bun să scapi de frici, de anxietăți, să te preocupi de vindecarea sufletului. Este foarte probabil să fii ai agitat acum, mai irascibil și să te confrunți cu insomnii.

Horoscop zilnic Gemeni – 12 aprilie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Berbec îți poate aduce ocazia să cunoști persoane noi sau chiar să începi noi povești de iubire cu persoane cunoscute prin intermediul anturajului, dat fiind că este și Venus implicată, planeta care-ți guvernează iubirea. Este o perioadă în care poți ajunge la aceleași viziuni cu partenerul de cuplu, dată fiind implicarea lui Jupiter, planeta care-ți guvernează relațiile.

Carieră și bani

Este o perioadă foarte bună pentru tine care-ți poate aduce noi asocieri, noi proiecte de grup și ocazia de a fi creativ. Sunt nativi care au ocazia să se folosească de o diplomă obținută, să studieze sau să călătorească.

Sănătate

Marte este în zodia ta și te poate încărca cu o doză mare de energie, însă această Lună Nouă te poate conduce ușor și la epuizare, deci ai grijă și acordă atenție și odihnei.

Horoscop zilnic Rac – 12 aprilie 2021

Dragoste

Astăzi, Venus, planeta iubirii, se află într-un careu cu Pluto din casa relațiilor tale, iar acest aspect s-ar putea să aducă certuri în cuplu, mai ales ca urmare a autorității necontrolate și a tendințelor de manipulare ale partenerului. Poți încerca să discuți cu calm și să încerci să impui noi reguli vieții în doi.

Carieră și bani

Luna Nouă din Berbec se petrece în sectorul carierei și este momentul unor noi începuturi profesionale, momentul să ai mai mult curaj să te afirmi. Poți primi oferte și ajutor de la ceilalți. Nu refuza ceea ce vine spre tine și nu te teme de noi responsabilități.

Sănătate

Marte se află în sectorul sănătății tale și fiind implicat în această lunație te poate face să te temi mai mult, să fii mai agitat, mai irascibil și riscul este să te lași acaparat de stresul profesional.

Horoscop zilnic Leu – 12 aprilie 2021

Dragoste

Marte te poate stimula să te întâlnești cu prietenii, să puneți la cale noi planuri de viitor. Dată fiind implicarea lui Jupiter din sectoru relațiilor tale, poți avea ocazia să ajungi la viziuni comune de viitor cu partenerul de viață, să faci pași importanți în atingerea unor aspirații pe care le aveți.

Carieră și bani

Luna Nouă din Berbec îți poate aduce noi începuturi legate de convingerile și filozofiile tale de viață, însă poate fi un moment favorabil să înveți lucruri noi, să studiezi ceva nou, poate să te înscrii la un curs online.

Sănătate

Pluto din casa sănătății se află astăzi într-un aspect tensionat cu Venus și nu este exclus să fii mai irascibil, mai agitat ca de obicei și să te enerveze mai ușor atitudinea celorlalți.

Horoscop zilnic Fecioară – 12 aprilie 2021

Dragoste

Este o perioadă intensă în planul vieții intime și nu sunt excluse certurile cu persoana iubită, dat fiind faptul că Pluto din sectorul iubirii este tensionat de Venus. Cel mai probabil teme legate de bani, gelozii, infidelitate, intimitate sunt acum discutate.

Carieră și bani

Luna Nouă din Berbec se petrece într-un sector financiar și te poate susține în toate procesele care implică bani și bunuri materiale, poate obținerea unor drepturi financiare. Poți primi susținere din partea cuiva, poate cineva investește în ideile tale, dar va fi vorba și de stres și compromisuri pe care va trebui să le faci.

Sănătate

Folosește-te de energia acestei lunații pentru a scăpa de dependențe, de vicii, anxietăți. Jupiter din sectoru sănătății te susține dacă vrei să începi o dietă, un nou stil de viață mai sănătos.

Horoscop zilnic Balanță – 12 aprilie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Berbec se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și este momentul unui nou început, momentul să treci într-o nouă etapă, poate chiar să devii părinte sau să discuți despre asta. Dacă ești singur, Jupiter din sectorul iubirii, dar și Venus, guvernatoarea ta, implicată în lunație, te susțin să începi o nouă relație.

Carieră și bani

Și relațiile profesionale sunt bine aspectate și ai șansa în această perioadă să semnezi un nou contract, să începi o nouă colaborare, mai ales dacă este vorba de punerea în lumină a talentelor tale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă s-ar putea să simți o apăsare emoțională mai mare, mai ales dacă ești în conflicte cu familia.

Horoscop zilnic Scorpion – 12 aprilie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, este implicată în aspectul de Luna Nouă și te poate ajuta să restabilești niște situații ce țin de viața de cuplu, să începi un nou capitol alături de partener. Posibil să se discute despre bani, buget comun, bunuri materiale și intimitate.

Carieră și bani

Luna Nouă din Berbec vine cu noi începuturi profesionale. Poate fi vorba de noi responsabilități și sarcini la locul de muncă, posibil chiar de un nou job pentru cei care-și caută.

Sănătate

Energia lunației te susține să începi un nou stil de viață, să renunți la ceva ce te obosește, să începi o dietă și să ai mai multă grijă de tine.

Horoscop zilnic Săgetător – 12 aprilie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Berbec se petrece chiar în sectorul iubirii și-ți aduce ocazia unor noi începuturi în viața sentimentală.Sunt nativi care pot deveni părinți sau pot lua decizia să facă pasul acesta. Cu și Jupiter, guvernatorul tău, este implicat, dar și Marte din sectorul relațiilor, nu este exclus ca cei singuri să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Carieră și bani

Este o perioadă bună să dai curs unei pasiuni, să transformi un hobby în ceva mai mult. Ești foarte creativ și simțul artistic poate aduce noi oportunități în viața ta, poate chiar noi contracte, noi colaborări.

Sănătate

Ești plin de optimism, de voie bună și de entuziasm și cheful de distracție este la cote maxime. Simți că-ți recapeți bucuria de a trăi.

Horoscop zilnic Capricorn – 12 aprilie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Berbec se petrece în sectorul familiei și poate aduce ocazia unei împăcări cu cei dragi, noi începuturi în relațiile cu părinții. Totodată, poate fi vorba de o mutare, amenajare a locuinței, poate chiar o vânzare de bunuri.

Carieră și bani

Poți profita din plin de aspectul pe care Jupiter din sectorul tău financiar îl face cu Marte din sectorul muncii pentru a obține o creștere salarială sau un proiect nou, noi sarcini care să-ți crească și veniturile. Deocamdată, la această lunație, analizează cu ce poți veni nou, ce abilități poți scoate la lumină.

Sănătate

Starea emoțională poate fi intensă la această Luna Nouă din Berbec și nu este exclus să scoată la suprafață amintiri, secvențe dureroase din trecutul tău, din copilărie, legate de rădăcinile tale.

Horoscop zilnic Vărsător – 12 aprilie 2021

Dragoste

Jupiter este în zodia ta, iar Marte se află în casa iubirii și ambele sunt implicate în această lunație, deci șansele de a flirta, de a cuceri prin felul tău de a fi și de a începe o nouă relație sunt foarte mari. Cei care sunt parte a unui cuplu pot discuta despre copii.

Carieră și bani

Luna Nouă din zodia Berbec se petrece în sectorul comunicării și te susține puternic în negocieri, în interviuri, ședințe. Probabil că astăzi va fi greu să ții gura închisă și să stai într-u singur loc, însă astfel te poți face foarte bine remarcat. Ai idei bune, vii cu soluții avantajoase și poți învăța ușor lucruri noi.

Sănătate

Te simți plin de energie, dornic să faci lucruri, însă Pluto din sectorul sănătății este tensionat de Venus, deci stresul poate fi mare și oboseala, epuizarea pe măsură.

Horoscop zilnic Pești – 12 aprilie 2021

Dragoste

Luna este guvernatoarea iubirii tale și această Luna Nouă din zodia Berbec o poți resimți destul de intens din punct de vedere sentimental. Însă, cu adevărat te va ajuta să îți recâștigi încrederea în tine și să te pui mai mult în valoare.

Carieră și bani

Luna Nouă din Berbec se petrece chiar în sectorul financiar și îți oferă ocazia să-ți reorganizezi bugetul sau să-ți îmbunătățești veniturile. Poți face o investiție, poți vinde ceva, cel mai probabil de natură imobiliară sau patrimonială, sau poate vine un comision, o mărire de salariu. Sunt și nativi care-și monetizează un talent, care scot bani grație unei abilități pe care o au.

Sănătate

Jupiter, guvernatorul tău, se găsește în sectorul sănătății și prin implicarea lui în acaestă lunație te susține să te vindeci de frici, să scapi de vicii sau de ceva ce te apasă emoțional, mental.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here