”O bătaie de joc, un dezastru se numeşte curăţenia în mijlocul Bucureştiului”

0
85

Șeful Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu, anunță amenzi importante pentru compania municipală de salubritate, după ce a filmat grămezi de gunoaie în Parcul Unirii din Capitală, mizerie „vizibilă pentru fiecare turist care vine în centrul Bucureștiului”.

Berceanu spune că reprezentanții companiei municipale de salubritate „nu îşi fac treaba sub nicio formă” și sunt vinovați de gunoaiele de lângă coșurile arhipline, care nu au fost golite, duminică.

„Parcul Unirii, vizavi de magazinul Unirea. Ăsta este modul în care înţelege compania municipală să-şi facă treaba, în mijlocul Bucureştiului, aşa arată. O bătaie de joc, evident, şi pentru asta vor lua foarte multe amenzi, până vor învăţa să-şi facă treaba, deocamdată nu au învăţat absolut nimic. Un dezastru se numeşte curăţenia în mijlocul Bucureştiului” afirmă şeful Gărzii Naţionale de Mediu în timp ce filmează imaginile cu deşeuri aruncate în parc, în jurul coşurilor de gunoi pline, imagini pe care le-a difuzat pe Facebook.

Potrivit lui Berceanu „salubrizarea e ultimul lucru, probabil, care se întâmplă” în parcul din centrul Capitalei.

Berceanu a mai etichetat drept „total iresponsabilă” compania municipală care se ocupa de curăţenie în mandatului fostului edil Gabriela Firea şi a anunţat că luni dimineaţă comisarii de mediu vor merge „să facă curăţenie în visteria acestei companii care nu îşi onorează de niciun fel contractul faţă de bucureşteni”.

„Mizeria asta, în mijlocul Bucureştiului, e o bătaie de joc pentru noi toţi. E vizibilă pentru fiecare turist care vine în centrul Bucureştiului. Nu pot tolera ceea ce se întâmplă aici, sub nicio formă mi-e ruşine, ca cetăţean, ca român, vizavi de mizeria asta care zace acu în mijlocul Bucureştiului. Categoric, amenzile sunt de zeci de mii de lei, pentru că nu e prima oară când avem dezastrul ăsta. Dimineaţă vom vorbi şi cu Primăria Bucureşti să găsim o soluţie pentru igienizare aici”, a mai spus şeful Gărzii de Mediu.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here