Importator piese Mitsubishi cu pret foarte bun

0
349

Mașina, un bun sau un moft? Pentru unii un moft, pentru alții o dorința, iar pentru mulți o necesitate. Cu toate că multe modele te duc din punctul A în punctul B, în anumite condiții, doar unele mărci, cu unele modele au o anumită prestanță în lumea mondenă, sau altfel spus, trebuie să ai un anumit statut socio-economic pentru a conduce anumite modele, asta dacă nu ai cumpărat-o din Germania la mâna a două, printr-un samsar și nici nu șții câți kilometri are, dar nu asta e important în acest moment. Important este că ai o mășînă … mică, mare, nu mai contează. Ai pus mâna pe ea și … vrei să o tunezi, că doar ai și tu o prietenă pe care vrei să o impresionezi, nu? Dar depinde de prestanța ta cum o impresionezi, fie printr-un interior personalizat prin lumini, fie prin niște jante mai mari și cu un model unic, fie… conducând același Golf 4 că majoritatea ”băieților șmecheri” de prin oraș, că să nu dăm nume.

Așadar, ți-ai luat mașină, felicitări, nu putem decât să te felicităm și să îți spunem că pentru orice piesă ai nevoie, găseșți sute de produse și modele pe pieseautocaroserie.ro, dar dacă ești meșter meseriaș, ne șții deja, ”știi ce zic?”! Acum, ca să nu pară că tu conduci aceaasi mașînă pe gri metalizat ca jumătate de oraș, vrei și tu să o personalizezi puțîn, nu? Asta dacă nu trebuie prima dată să o repari puțin, că deși mașinile second hand din țări precum Germania, sau Regatul Unit al Mari Britanii, deși sunt mai puțin rulate, dar și pe drumuri mai bune, marea majoritate au lipsuri pe care le ascund proprietarii pentru a vinde mai ușor sau mai repede mașina.

Iar o mașină, mai ales dacă e prima mașină îți va rămâne impregnată în memorie chiar dacă vrei și mai ales dacă nu vrei. Nu ai cum să nu ții minte prima mașină, e ca prima dragoste, nici dacă vrei să o uiți nu ai cum. Iar ca orice lucru pe care îl deținem, dacă putem, dorim să îl facem mai bun, mai puternic, mai atrăgător, atât penru noi cât și pentru privirile celor din jurul nostru. Că până la urmă, haideți să fim serioși și corecți atât cu noi, cât și cu cei apropiați nouă, unele lucruri, cel puțin cele materiale le facem pentru alții, nu pentru noi, le facem că să impresionăm pe cei din jurul nostru, că să atragem privirile și mai ales invidia celor care ne urmăresc. Iar dacă vrem să impresionăm, de ce să nu impresionăm cu cele mai bune piese de la cel mai bun importator de piese Mitsubishi care există pe piață din România, pieseautocaroserie.ro – importator piese Mitsubishi, pentru că dacă vrei să impresionezi, coborî dintru-un Mitsubishi Outlander sau L200, însă pentru persoanele care preferă ceva mai viabil pentru traficul din oraș, vă propunem Space Star.

Dar până la urmă contează la fel de mult și ce este sub capotă și care sunt detaliile din interior. Confortul pe care îl ai sau pe care ar trebui să îl ai când te așezi la volanul unei mașini ar trebui să fie comparativ cu cel pe care îl aștepți. Dar dacă nici toate acestea nu se întâmplă, va așteptăm pe pieseautocaroserie.ro pentru a ajunge să aveți confortul pe care vi-l doriți. Sau pentru a avea specificațiile tehnice ale mașinii că să fie pe gustul dumneavoastră. Fie că adăugați o tobă sport, fie că folosiți o janta mai mare sau, chiar de ce nu, mai colorată, pentru a atrage privirile celor din jur când conduceți prin oraș sau în afară orașului, pentru că nimic nu se compară cu sentimental pe care îl ai când mergi prin serpentine sau pe autostradă și te simți liber, simți că ești tu și drumul, în mașina ta, pe care o adori, pentru că ai muncit pentru ea, pentru că e așa cum ți-ai droit și ești mândru/ mândră de ea.

Și dacă tot am deschis subiectul de șoferițe sau proprietare de mașini, deși se spune că femeile nu știu să conducă, sau conduc mai prost decât bărbații, să nu uităm că numărul de accidente pe care le fac conducătorii de gen masculin sunt mai numeroase decât cele provocate de femei, fie că femeile sunt mai cumpătate și nu trebuie să demonstreze nimic nimănui cât de bune sunt sau cât de repede pot merge sau ce poate face mașina, asta pentru că deja știu ce pot ele să facă. Faptul că ești șoferiță, nu trebuie să fie o corvoadă, chiar dacă ele sunt privite cu ochi răi în trafic, ci ar trebui să fie la fel de mândre, sau chiar mai bucuroase decât bărbații pentru toate reușitele în trafic sau a cunoștințelor tehnice legate de autovehicule. Până la urmă aptitudinile de șofer le faci în trafic, practicând condusul, atât în oraș, cât și la drumuri lungi, nu stand în dreapta, așteptând să se întâmple lucrurile și sperând că dacă ai deja carnetul de șofer nu trebuie să și practici și să îți perfecționezi cunoștințele. Că să nu mai menționăm faptul că regulile de circulație se tot schimbă, nu chiar de la an la an, însă dacă stai liniștit cu gândirea că “lasă că nu ma oreste pe mine” și nu mai citetsi Codul Rutier, riști să te trezești cu o amendă. Dar cu pază bună trece primejdia rea, putem spune cu mâna pe suflet că cel mai bine este să fii informat și să îți perfecționezi cunoștințele și reflexul în trafic, printer alți conducători, care posibil să fie că ține, persoane care încearcă să vadă doar partea bună a condusului în trafic, atât al mașinii, cât și al altor mijloace de transport.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here