Senatoare Diana Șoșoacă, dispusă să candideze la alegerile prezidențiale: ÎPS Teodosie mi-a spus: ”Acceptă-ți destinul de jertfă”

0
242

Senatoarea Diana Sosoaca nu exclude să candideze la alegerile prezidențiale, în urma discuției avute cu IPS Teodosie.

Diana Șoșoacă a declarat, joi seară, la Legile Puterii, că n-ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat de sfatul dat de Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

Aceasta a mai precizat că tocmai rolul pe care și l-a asumat o face să meargă mai departe și că nu exclude nici posibilitatea de a candida la cea mai înaltă funcție în stat, la cea de președinte al țării.

”Înalt Prea Sfințía Sa Teodosie  mi-a dat binecuvântarea să intru în politică”

„Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfințía Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în poltică:  «Acceptă-ți destinul de jertfă», îți spun că mi-a spus  «acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui. Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea!» Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus că de aici ai făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (în Parlament – N.R.) ne mai poți ajuta”, a afirmat Diana Șoșoacă.

 

Șoșoacă a declarat că există planuri pentru constituirea unei noi formațiuni politice care să coaguleze cea mai mare parte a forțelor naționaliste, însă nu a oferit prea multe detalii. Această a afirmat că, în actualul context, nu exclude posibilitatea de a candida la președinție.

”Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, că să parafrazez un mare politician, «Dacă mi-o vor cere, o să o fac!», a mai spus senatoarea.

Diana Șoșoacă, exclusă din AUR

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR pe 10 februarie, după ce a susținut un discurs despre vaccin în Parlament, unde la un moment dat microfonul i-a fost oprit din cauza lucrurilor nefondate pe care le spunea, printre care faptul că „matricea națională”, respectiv femeile și copiii, este omorâtă deoarece vaccinul anti-COVID-19 provoacă infertilitate în cazul femeilor.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here