Poliția Rutieră face verificări, după ce Ciprian Ciucu „a fost luat la mișto”

0
57

Brigada Rutieră a Capitalei a transmis, luni, că verifică modul „în care s-a exprimat polițistul” care a preluat sesizarea primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu, care susține că „a fost luat la mișto”, atunci când a reclamat o cursă ilegală de mașini, relatează G4Media.

„Având în vedere aspectele sesizate în spațiul public cu privire la modul în care s-a exprimat polițistul care a preluat sesizarea persoanei, la nivelul Brigăzii Rutiere s-au demarat verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis Poliția Rutieră, într-un comunicat.

Polițiști mai spun că au mers în zona Aviatorilor, unde a avut loc cursa ilegală de mașini reclamată de edil, și au dat și sancțiuni.

„Pentru verificarea aspectelor semnalate, a fost direcționat un echipaj de poliție, dotat cu aparatură radar, care a acționat pe artera respectivă. Pe acel sector de drum, au fost constatate și aplicate 3 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză”, mai precizează Poliția.

Edilul povestise duminică seara, într-o postare pe Facebook, că ofițerul de serviciu l-a luat la mișto și i-a închis telefonul în nas, atunci când a sunat să reclame o cursă ilegală de mașini din centrul orașului.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here