Horoscopul zilei de 5 mai 2021. „Fecioarele” pot semna contracte

0
119

Horoscopul zilei de 5 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Pești și ne oferă emoție, sensibilitate și mai multă empatie și intuiție. Însă, în primele ore ale dimineții, Luna se va afla în careu cu Mercur, planeta comunicării, intrată în zodia Gemeni, context care ne poate agita și ne poate face mai irascibili și nervoși.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 5 mai 2021

Dragoste

Nu te impacienta dacă revin niște amintiri sau frământări mai vechi. Cel mai bine ar fi să nu le dai atenție. Posibil să te întâlnești cu niște persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.

Carieră și bani

Azi simți nevoia de asta mai mult acasă sau de a pune la punct ceva ce ai amânat legat de locuință. Oricum, nu prea ai energie disponibilă pentru activitățile profesionale.

Sănătate

Deși zilele libere ai trecut, nevoia de a te odihni este mare, iar unii nativi de abia de acum încep să caute relaxarea.

Horoscop zilnic Taur – 5 mai 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru întâlniri cu prietenii, pentru a te bucura de aprecierile acestora,însă nu vorbi doar despre tine și nici nu te lăuda prea mult.

Carieră și bani

Posibil să primești sprijin din partea asociaților sau să reușești să rezolvi ceva ce ține de u proiect în care ești implicat.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă poți fi foarte empatic la problemele altora.

Horoscop zilnic Gemeni – 5 mai 2021

Dragoste

Încearcă să nu te impui în fața partenerului, mai ales să-i trasezi sarcini. Către seară poți sărbători niște reușite, ale tale sau ale partenerului.

Carieră și bani

Discuțiile profesionale ar trebui evitate în prima parte a zilei pentru că există risc de conflicte. Ulterior te poți bucura de recunoaștere și aprecieri.

Sănătate

Nu lăsa stresul profesional să te scoată din ritm. Trasează-ți obiectivele și concentrează-ți atenția asupra lor.

Horoscop zilnic Rac – 5 mai 2021

Dragoste

Evită în prima parte a zilei să reiei discuții din trecut în cuplu. Seara te poți conecta printr-o discuție spirituală cu partenerul de viață și veți descoperi ce multe vă leagă.

Carieră și bani

Nu te aștepta să faci progrese profesionale peste noapte, așa că fii mai indulgent cu tine. Este o zi bună să demonstrezi tuturor valorile morale pe care le ai. Posibile vești din străinătate.

Sănătate

În prima parte a zilei te poți simți mai vulnerabil și mai agitat, iar acest context te va determina să cauți alinarea în zona spirituală, în credință și rugăciune.

Horoscop zilnic Leu – 5 mai 2021

Dragoste

Seara dedic-o partenerului de viață și lasă pasiunea dintre voi să reînvie. Este un moment în care vă puteți ierta și înțelege mai bine alegerile.

Carieră și bani

Dacă ai de rezolvat situații ce țin de acte, documente pentru a obține un credit, pentru dosarul de pensionare sau orice alte situații financiare, s-ar putea să ai parte de unele piedici în prima parte a zilei. Ulterior te poți aștepta la unele avantaje materiale, cadouri sau bani sunt fornă de cadou.

Sănătate

Astăzi, cu puțin efort, ai putea să depășești niște temeri pe care le ai, poate niște stări care te deprimă și îți activează o serie de angoase.

Horoscop zilnic Fecioară – 5 mai 2021

Dragoste

Luna tranzitează casa relațiilor tale, însă în prima parte a zilei face aspecte tensionate chiar cu Mercur, guvernatorul tăt, deci evită discuțiile cu partenerul de la cafea. Seara veți vedea cu totul diferit situația și vă puteți împăca și apropia mai mult.

Carieră și bani

Și din punct de vedere profesional, prima parte a zilei nu este favorabilă discuțiilor și negocierilor. Amână pentru amiază când șansele de a semna un contract și a începe o colaborare sunt mult mai mari.

Sănătate

În prima parte a zilei poți fi mai agitat și mai irascibil, însă ulterior vei fi chiar bine dispus și te vei face plăcut de cei din jur.

Horoscop zilnic Balanță – 5 mai 2021

Dragoste

S-ar putea să întorci pe toate părțile niște discuții purtate cu cei dragi și să cauți răspunsuri în sfere mai înalte decât cele care sunt la îndemâna oricui.

Carieră și bani

Evită discuțiile cu colegii în prima parte a zilei pentru că poți da naștere tensiunilor, iar dacă ai de rezolvat sarcini care te irită, lasă-șe pentru după-amiază.

Sănătate

Ziua începe cu destul de multă agitație iar acest context te va obosi. Nu sunt probleme de sănătate, însă vei căuta să te relaxezi mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – 5 mai 2021

Dragoste

Luna tranzitează sectorul iubirii tale și poți profita de acest aspect pentru a te apropia de partener, mai ales că ești mai romantic și mai sensibil ca niciodată. Dacă ești singur, pune-ți toate atuurile la bătaie pentru că poți cuceri.

Carieră și bani

Creativitatea și simțul artistic, estetic de care dai dovadă astăzi îți pot aduce aprecieri și succes dacă le vei pune în valoare.

Sănătate

Pentru a te relaxa, astăzi va trebui să te dedici pasiunilor tale, să te ocupi de un hobby pe care-l ai și pe care l-ai cam ignorat în ultima vreme.

Horoscop zilnic Săgetător – 5 mai 2021

Dragoste

Evită să porți dialoguri în prima parte a zilei cu părinții sau cu cei cu care locuiești sub același acoperiș pentru că poți da naștere unor conflicte care, de altfel, ar putea fi evitate dacă aceleași teme de dialog vor fi abordate către seară.

Carieră și bani

Azi s-ar putea să te ocupi mai mult de casă, să faci ordine, să pui la punct niște aspecte care ți se par în dizarmonie. Dacă ai de rezolvat ceva legat de acte imobiliare, evită prima parte a zilei.

Sănătate

Dimineața vine cu stări emoționale mai apăsătoare, cu întrebări și reproșuri pe care ți le poți face singur, însă ulterior vei scăpa de această apăsare.

Horoscop zilnic Capricorn – 5 mai 2021

Dragoste

Dacă vrei să te apropii de cineva, să ajungi la sufletul său și să-ți exprimi sentimentele, această zi, dar spre seară, poate fi oportună.

Carieră și bani

În prima parte a zilei poți fi mai conflictual cu colegii de muncă, maia les dacă ți se pare că nu ești luat în seamă cu sfaturile date sau nu ești ascultat într-o conversație.

Sănătate

Profită de timpul liber pe care-l ai și fă o plimbare, poate chiar o vizită persoanelor apropiate. Te vei relaxa și te vei bucura de momente plăcute.

Horoscop zilnic Vărsător – 5 mai 2021

Dragoste

Seara se anunță destul de romantică și pasională, așa că poți profita dacă vrei să te reapropii de partenerul de viață.

Carieră și bani

Din punct de vedere financiar se anunță o zi bogată. Chiar dacă discuțiile de la prima oră a dimineții te irită și te nemulțumesc sau va trebui să renunți la ceva din cauza banilor, ulterior s-ar putea chiar să primești un comision, o sumă de bani, un bonus.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – 5 mai 2021

Dragoste

Luna îți tranzitează zodia și îți aduce un plus de farmec, sensibilitate și romantism de care poți profita din plin pentru a cuceri pe cineva sau pentru a-ți recuceri partenerul.

Carieră și bani

Evită să porți discuții profesionale importante sau să faci negocieri în prima parte a zilei. S-ar putea să fii destul de confuz și să nu iei cele mai bune decizii pentru tine.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună, însă poți fi mai irascibil și mai posomorât la primele ore ale dimineții, mai ales dacă nu te odihnești corespunzător.

Horoscop săptămâna 3 – 9 mai 2021. Scorpionii sunt conflictuali cu cei din jur

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 3 – 9 mai 2021 poate aduce o serie de frustrări financiare datorate limitărilor impuse de contextul social.

Săptămâna 3 – 9 mai 2021 se remarcă prin aspectele tensionate pe care le fac planetele din zodia Taur, Mercur (comunicarea), Venus (iubirea și banii) și Soarele (energia) cu planetele de zodia Vărsător, cu Saturn (limitarea, blocajul, lecția) și Jupiter (oportunitățile, progresul, excesul). Acest context astrologic prevestește probleme cu banii, frustrări financiare și sentimentale cauzate de faptul că stabilitatea și siguranța sunt aproape imposibil de obținut în contextul restricțiilor sociale ale momentului. Va trebui să ne schimbăr strategiile pentru a obține confortul dorit, ceea ce nu va fi deloc ușor pentru că presupune să ne desprindem de ceea ce deja știm. Atenție la excese financiare și la exagerări sentimentale!

Pe de altă parte, în săptămâna 3 – 9 mai 2021, Mercur și Venus își vor schimba zodia și vor trece din Taur în Gemeni, context care ne va susține foarte mult în dialoguri, în gândire, dar și în găsirea unor soluții la problemele noastre și în luarea deciziilor. Însă, de preferat ar fi ca în prima parte a săptămânii acesteia să nu ne avântăm în decizii majore și negocieri. Trebuie ținut cont că, deși Mercur activează Gemenii din 4 mai, încă se află sub aspecte tensionate, iar Venus abia duminică va intra aici, prin urmare impactul acestui tranzit va fi resimțit mai mult începând de săptămâna viitoare.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021, care va activa puternic energia zodiei Gemeni

Horoscopul lunii mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna mai 2021 va activa puternic energia zodiei Gemeni, odată cu ingresul aici al lui Mercur, planeta comunicării, urmată de Venus, planeta iubirii, și de Soare, din 20 mai, atunci când, oficial se intră în sezonul lor.

Contextul astrologic ne face foarte comunicativi, deschiși noilor idei, receptivi la noi informații, la sfaturi și soluții și la construirea de strategii pentru atingerea obiectivelor avute, dat fiind că planetele fac conjuncție cu Nodul Nord Karmic, cel care arată direcție de moment, Sensul Vieții actual.

Totuși, după jumătatea lunii nu ar trebui să luăm decizii majore pentru că, din 30 mai, Mercur își va începe retrogradarea, și se va întoarce peste anumite grade, făcându-ne să ne vedem erorile de comunicare și raționament.

Pe data de 11 mai, avem o Lună Nouă în Taur, moment care marchează noi începuturi în viața fiecăruia, iar pe data de 26 mai avem o Lună Plină în Scorpion, însoțită de o Eclipsă de Lună, context care marchează un moment karmic ce poate aduce răsturnări de situație în viața noastră.

Pe de altă parte, Jupiter, Marele Benefic, al astrologiei va tranzita pentru o scurtă perioadă zodia sa secundară de domiciliu, Pești, aspect care va începe pe data de 14 mai și care ne va aduce o serie de oportunității și ocazii de progres.

Pe data de 23 mai, Saturn, Marele Învățător al astrologiei, va începe să retrogradeze prin Vărsător, reamintindu-ne că trebuie să fim altruiști, responsabili față de cei din jur și să schimbăm anumite strategii dacă ne dorim să ne remarcăm în societate sau în proiectele de grup în care suntem implicați.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here