O femeie a fost răpită și băgată cu forța într-o mașină, pe o stradă din Craiova. Doi polițiști au salvat-o în ultima clipă

0
57

Scene demne de un film de acțiune s-au desfășurat luni, pe o stradă din Craiova. O femeie a fost răpită  pe o stradă și băgată  cu forța într-o mașină cu geamuri fumurii de doi bărbați. Femeia a fost salvată de un poliţist şi un jandarm care se aflau în apropiere, în ultima clipă.

Tipetele femeii au fost auzite de o patrulă de ordine publică aflată pe o stradă adiacentă.

Politistii  au reuşit să scoată femeia pe geamul maşinii, deşi şoferul încerca să plece.

„Clipe de groază pentru o femeie, astăzi, pe o stradă din Craiova, după ce în dreptul ei s-a oprit un autoturism înmatriculat în Germania, cu geamuri fumurii, din care au ieşit doi bărbaţi care au luat-o pe sus şi prin exercitarea de forţă au aruncat-o pe bancheta din spate.

Ţipetele şi răcnetele de disperare ale femeii au fost însă auzite de patrula de ordine publică, formată din colegul nostru, Mihai, din cadrul Secţiei 5 Poliţie şi jandarmul Gabriel, care se aflau pe o stradă adiacentă.

Colegii noştri s-au deplasat ghidaţi de strigăte şi au ajuns în dreptul autoturismului cu pricina”, relatează pe Facebook Sindicatul Europol.

Poliţistul şi jandarmul au reuşit să o scoată pe femeie prin geamul portierei din spate și să îi imobilizeze pe cei doi suspecți

„După ce s-au asigurat că femeia se află în siguranţă, colegii au reuşit să îi extragă din autoturism şi pe cei doi suspecţi, pe care i-au imobilizat, cu faţa la pământ, prin aplicarea cătuşelor.

Doar şansa a făcut ca patrula mixtă să fie în preajmă şi să audă strigătele femeii. În celălalt scenariu, la ora aceasta puteam fi în situaţia unei răpiri cu consecinţe neştiute pentru femeie. Îi felicităm pe această cale pe cei doi colegi şi le spunem că suntem mândri de acţiunea lor”, adaugă reprezentanţii Europol.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here