Horoscopul zilei de 16 mai 2021. Grijă la sănătate pentru Lei

0
71

Horoscopul zilei de 16 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Rac, însă schimbă registrul și face conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, dar și sextil cu Uranus, planeta neprevăzutului, prin urmare putem fi mai agitați și mai irascibili și putem avea parte de fel și fel de surprize care să scoată din ritm.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 16 mai 2021

Dragoste

S-ar putea ca familia să vină cu fel și fel de contexte care să te agite sau să-ți dea planurile peste cap.

Carieră și bani

Azi va trebui să te preocupi de situații ce țin de locuință și pe care nu le-ai prevăzut, însă se cer rezolvate.

Sănătate

Starea emoțională poate fi mai neliniștită și poți fi mai irascibil, te poate irita orice, deci poți fi și mai conflictual cu cei din jur.

Horoscop zilnic Taur – 16 mai 2021

Dragoste

Ai tendința de a spune lucrurilor pe nume mult prea direct, chiar brutal, și pe lângă faptul că poți surpinde pe cei dragi, tu la rândul tău poți fi surprins de ricoșeu.

Carieră și bani

Nu te avânta în negocieri pentru că poți fi destul de neatent la ceea ce ți se propune în mod subtil și poți accepta ceea ce tu numești a fi un compromis de neacceptat.

Sănătate

Dacă pleci la drum astăzi, ai grijă la deplasări și fii cu ochi-n patru și actele în regulă.

Horoscop zilnic Gemeni – 16 mai 2021

Dragoste

Trecutul sau o persoană din trecut te poate zdruncina astăzi din toate închieturile, așa că menține-ți starea emoțională puternică.

Carieră și bani

Este foarte probabil să te lași dus de val astăzi și să faci cheltuieli nesăbuite. De preferat ar fi să te abții și să faci un efort să-ți temperezi pornirile. Nu investi bani!

Sănătate

Este foarte probabil ca mulți nativi să aibă o stare emoțională delicată, sensibilă și să fie tentați să-și bucure sufletul prin alte căi, de exemplu prin cheltuieli.

Horoscop zilnic Rac – 16 mai 2021

Dragoste

Ziua de astăzi te face curajos, iar dacă ești singur vei da frâu liber tentațiilor și vei fi mai cuceritor. În cuplu, pasiunea este la cote înalte.

Carieră și bani

Te preocupi îndeosebi de tine și de nevoile tale și astăzi te pui pe primul loc cu grație.

Sănătate

Intensitatea emoțională este puternică, însă astăzi ai grijă să nu fii mai ușor de rănit pentru că ești mai sensibil decât de obicei.

Horoscop zilnic Leu – 16 mai 2021

Dragoste

S-ar putea ca trecutul să te macine astăzi în sensul că-ți revin amintiri și activezi stări interioare de irascibilitate și agitație.

Carieră și bani

Evită orice activitate profesională, chiar și casnică, și lasă-ți timp de relaxare astăzi.

Sănătate

Leii sunt sfătuiți să aibă grijă la alimentație astăzi și mai ales la probleme care țin de stres, de exemplu de natură dermatologică, gastrică. Cei mai în vârsă trebuie să aibă grijă la afecțiunile osoase.

Horoscop zilnic Fecioară – 16 mai 2021

Dragoste

Prietenii nu par să te înțeleagă astăzi și nici să fie pe aceeași lungime de undă cu tine, însă nu te stresa mai mult decât este cazul și păsuiește-i.

Carieră și bani

În unele cazuri sunt posibile tensiuni cu asociații din cauza viziunilor și convingerilor diametral opus despre evoluția unui proiect în care sunteți implicați.

Sănătate

Azi ești mai sensibil decât de obicei, însă nu este vorba de sensibilitate fizică, cât vulnerabilitate emoțională.

Horoscop zilnic Balanță – 16 mai 2021

Dragoste

Fii mai atent la modul în care îți exprimi autoritatea în fața celorlalți pentru că poți exagera cu impunerile.

Carieră și bani

Deși este duminică, ai tendința de a te lăsa frământat de situații profesionale, probabil te temi pentru siguranța unei funcții sau pentru imaginea ta.

Sănătate

Dacă vei continua să te axezi pe aspecte profesionale, așteaptă-te și la creșterea nivelului de stres și oboseală nervoasă.

Horoscop zilnic Scorpion – 16 mai 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă să discuți cu partenerul de viață și să încercați să ajungeți la viziuni comune de viitor.

Carieră și bani

Ai viziuni diferite față de cei din jur și ar fi de preferat să nu le accentuezi acum pentru că poți da naștere tensiunilor.

Sănătate

Ești foarte atras de spiritualitate sau de noi domenii care-ți incită intelectul, așa că astăzi te poți relaxa prin studiu.

Horoscop zilnic Săgetător – 16 mai 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să conștientizezi că ai anumite dependențe emoționale pe care nu le poți controla, poate chiar să fie vorba de pasiuni ascunse, aventuri și relații extraconjugale.

Carieră și bani

Încearcă să-ți controlezi atașamentele financiare pentru că riști să duci lucrurile la extrem și să pierzi bani din dorința de a câștiga mai mulți..

Sănătate

Îți dorești mai multă profunzime în viața ta, dar și libertate,, vrei să trăiești intens și de aceea poți dezvolta niște frustrări interioare, poate chiar să activezi teama de singurătate sau abandon.

Horoscop zilnic Capricorn – 16 mai 2021

Dragoste

Nu este exclus ca din prea multă nevoie de a fi alături de partener să devii copleșitor și să ai parte de tensiuni în cuplu.

Carieră și bani

Azi evită negocierile și discuțiile cu partenerii de afaceri, colaboratorii pentru că poți da naștere mai ușor conflictelor.

Sănătate

Ești destul de agitat pe interior și asta pentru că nu știi ce vrei de la ceilalți sau ai impresia că ceilalți cer prea multe de la tine.

Horoscop zilnic Vărsător – 16 mai 2021

Dragoste

Zona sentimentală este pusă în pauză astăzi. Cel mult vei ieși din casă din complezență.

Carieră și bani

Este zi liberă și ar trebui să-ți repeți asta încă de dimineață. Evită să muncești pentru că mai mult te vei stresa decât să rezolvi ceva.

Sănătate

Azi trebuie să ai mai multă hrijă la cum gestionezi nivelul de stres pentru că poți activa afecțiuni gastro-intestinale. Ai, de asemenea, grijă la alimentație și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Pești – 16 mai 2021

Dragoste

S-ar putea ca acest context astrologic de astăzi să-ți activeze niște regrete, niște amintiri și suferințe mai vechi, poate chiar o dezamăgire sentimentală trăită.

Carieră și bani

Este o zi în care creativitatea ta poate exploda, mai ales dacă lucrezi în domenii artistice care cer dramatism.

Sănătate

Starea emoțională este apăsătoare și asta se va resimți mai mult în cazul nativilor singuri sau despărțiți recent de cineva.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here