Șoferul unei mașini de teren a murit, după ce a lovit un camion cu lemne

0
219

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a murit, miercuri, după ce autoturismul de teren pe care îl conducea a lovit un autocamion care transporta lemne, pe un drum din Hunedoara, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) din județ.

Accidentul a avut loc în comuna Pui, pe Drumul Național 66 (DN 66). La un moment dat, şoferul autoturismului SUV, care circula din direcția Hațeg- Petroșani a pătruns pe contrasens si a intrat frontal într-un camion cu lemne, care ce circula din direcția opusă și era condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani din județul Caraș Severin.

O echipă alcătuită din 13 pompieri ai Detaşamentului Petroşani cu două autospeciale mixte dotate cu accesorii de descarcerare şi o ambulanţă SMURD s-au deplasat de urgenţă la locul accidentului.

În autoturismul SUV, parţial distrus în urma impactului cu un trailer încărcat cu lemne, echipele de intervenţie au găsit un bărbat inconştient strivit sub elementele compartimentului motor.

Potrivit ISU Hunedoara, manevrele de descarcerare au fost dificile din cauza pieselor metalice din componenţa autoturismului torsionate de forţa impactului.

Şoferul autoturismului de teren, domiciliat în Petrila, a fost declarat decedat de către medicul din echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Conducătorul auto al camionului, în vârstă de 61 de ani, din județul Caraș Severin, a suferit leziuni minore și a primit îngrijiri medicale din partea pompierilor SMURD, însă a refuzat transportul la spital.

Pompierii s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul accidentului şi au îndepărtat combustibilul scurs pe carosabil.


CITEȘTE ȘI:


Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here