Un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism, la ieșirea din Târgoviște

0
46

Două persoane au murit și alte șapte au fost rănite, joi dimineață, după coliziunea dintre un microbuz (care transporta 9 copii spre școală) și un autoturism, la ieșirea din orașul Târgoviște, județul Dâmbovița.  Accidentul s-a soldat cu 2 morți și 7 copii. Persoanele decedate sunt din microbuz și este vorba despre șofer și însoțitorul copiilor, potrivit Antena 3.

Cei 9 copii au fost transportați la spital (6 transportați de echipajele SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița și alți 3 cu mijloace proprii până, la sosirea forțelor de intervenție), transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița.

”Pe drumul național 71, Târgoviște – Sinaia, în dreptul localității Aninoasa, județul Dâmbovița, a avut loc o coliziune între un microbuz de transport persoane și un autoturism. Potrivit primelor informații, din nefericire, două persoane au decedat, alte șapte au suferit răni grave fiind evaluate medical la fața locului”, a declarat Alexandru Andronache, de la Centrul Infotrafic al Poliției Române, citat de Antena 3.

Traficul rutier a fost oprit în totalitate, pe ambele sensuri, fiind deviat pe străzi din localitate, pentru a permite intervenția echipajelor specializate.


CITEȘTE ȘI:

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here