Copilul fusese mușcat de animalele sălbatice

0
37

O fetiță în vârstă de trei ani care fusese dată dispărută a fost găsită decedată pe un câmp situat în apropierea locului unde fusese văzută ultima dată. Se pare că aceasta fusese mușcată de animalele sălbatice.

Dispariția fetiței a fost semnalată autorităților pe 10 iunie, în jurul orei 21:00. În jurul orei 17:00, în aceeași zi, la un moment dat, părinții nu au supravegheat-o iar aceasta a plecat din localitate Saraiu, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Amplă operațiune de căutare pentru găsirea fetiței

Autoritățile au făcut verificări în terenurile din apropierea localității, la domiciliile persoanelor cunoscute familiei, precum și în clădirile dezafectate sau în construcție. În cadrul operațiunii de căutare au fost folosiți câinii de urmă și la cercetarea la fața locului și pe teren, precum și camere de termoviziune de la Garda de Coastă.

De asemenea, la operațiune au participat 80 de eprsoane, respectiv polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pompieri, jandarmi, dar și voluntar.

Însă, în ciuda tuturor eforturilor, vineri, în jurul orei 11:00 trupul fetiței a fost găsit pe un câmp situat la aproximativ patru kilometri de locul dispariției.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here