VIDEO| Imagini șocante. Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul 6

0
70

Un incident tragic a avut loc, sâmbătă seară, în municipiul Arad. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul șase al unui bloc situat în centrul orașului. Totodată, acesta și-ar fi cauzat mai multe răni cu un cuțit.

Potrivit publicației locale Special Arad, bărbatul ar fi sunat anterior la 112 pentru a-și anunța internțiile. Mai multe echipaje SMURD și din poliție au venit la fața locului.

Negociatorii au încercat să-l convingă pe bărbat să renunțe la gest, însă acesta a refuzat orice fel de dialog. Un echipaj SMURD a încercat în zadar, minute în şir, să-l resusciteze. În prezent, nu se cunoaște încă motivul pentru care şi-a luat viaţa.

Bărbatul nu suferea de boli psihice

Astăzi, în jurul orei 17.37, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că un bărbat se află pe acoperișul unui bloc cu 6 etaje având un cuțit în mână și amenințând că se omoară. La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp polițiștii, pompierii și un echipaj SMURD.Polițiștii au încercat să dialogheze cu bărbatul însă acesta nu a cooperat deloc și s-a aruncat de pe bloc. S-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajul SMURD însă din păcate fără succes, fiind declarat decesul bărbatului, potrivit IPJ Arad.

Totodată, din verificări a reieșit ca este vorba de un bărbat de 32 de ani din municipiul Arad, acesta nefiind în evidențe cu boli psihice, potrivit IPJ Arad.

ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional! VIDEO AICI

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here