Cum au sărbătorit suporterii ucraineni victoria de pe Arena Națională

0
487

Suporterii ucraineni au repetat ceea ce au făcut și înaintea meciului cu Macedonia de Nord de pe Arena Națională, încă de miercuri. Au sărbătorit victoria în Centrul Vechi al Capitalei. Practic, și-au stabilit „baza” acolo, la terasele din zonă. Au mâncat și au băut, au cântat și au dansat, dar s-au și fotografiat cu mingea oficială de la EURO 2020, expusă în Centrul Vechi. Naționala lor a învins Macedonia de Nord, scor de 2-1. Au marcat: Yarmolenko ’29, Yaremchuk ’34 / Alioski ’57.

Astfel, a doua partidă găzduită de Arena Națională la Euro 2020, în care s-au întâlnit Ucraina și Macedonia de Nord, s-a încheiat cu victoria trupei conduse de Andriy Shevchenko, care a făcut primele 3 puncte la turneul final European.

Meciul, contând pentru Grupa C, a avut în tribune, la fel ca și la primul meci, dintre Austria și Macedonia de Nord (3-1), aproximativ de 13.900 de spectatori, ceea ce reprezintă 25% din capacitatea stadionului.

Suporterii s-au retras în Centrul Vechi, după meci

Suporterii macedoneni, care au trecut prin Centrul Vechi după meci, i-au aplaudat pe adversarii aflați la mese. De altfel, tot timpul cele două „tabere” s-au înțeles foarte bine și nu au fost înregistrate incidente. Doar unele reprezentante ale presei au avut de suferit de pe urma euforiei acestora.

VIDEO: Mihai Pop/Gândul.ro

Suporterii ucraineni s-au fotografiat cu mingea oficială de la EURO 2020

La un moment dat, mai mulți suporteri ucraineni au părăsit zona unde atmosfera era incendiară și s-au fotografiat cu mingea oficială de la EURO 2020, expusă la intrarea în Centrul Vechi. O a doua minge se află la Piața Unirii.

Nici în acest caz nu au fost înregistrate incidente, mai ales că lângă ei se afla și un echipaj de Poliție, fără să fie nevoie să intervină în vreun fel, chiar dacă au fost consumate băuturi alcoolice în cantități mari. Toți erau pașnici și fericiți.

VIDEO: Mihai Pop/Gândul.ro


CITEȘTE ȘI:


Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here