Aproape 25.500 de români s-au vaccinat anti-Covid, în ultimele 24 de ore

0
105

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat sâmbătă, 19 iunie, că 25.479 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore.

În ultimele 24 de ore, 20.194 de persoane au primit serul Pfizer, 1.189 pe cel de la Moderna, 872 pe cel produs de AstraZeneca şi 3.224 pe cel Johnson & Johnson. În ultimele 24 de ore au fost 7 reacţii la vaccinare.

În total, de la începutul campaniei, 4.627.395 de români au fost vaccinați, din care 4.338.583 cu schema completă.

De la începutul campaniei de vaccinare au fost, în total, 16.492 de reacții adverse.

FOTO – CNCAV

Ludovic Orban, despre campania de vaccinare din România: „Evident că e loc de mai bine”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Reșița, că este loc de mai bine în ceea ce privește campania de vaccinare, mai ales în mediul rural, unde ar fi cazul să fie mai multe caravane mobile.

„În materie de campanie de vaccinare, evident că e loc de mai bine. Ar trebui spus că în mediul urban, în special în mediul urban mare, s-a mișcat bine. În schimb, în urbanul mic și în rural va trebui să mărim numărul de caravane mobile, să facem o popularizare foarte bună, în zilele în care se deplasează caravanele mobile să implicăm toți factorii de influență din comunitățile locale, primari, preoți, medici și cadre didactice să convingem populația ca atunci când vine caravana să se vaccineze într-un număr foarte mare”, a spus Orban.


CITEȘTE ȘI:


Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here