Florin Cîţu, ironizat de Marcel Ciolacu după o gafă a premierului

0
241

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a ironizat – printr-un mesaj postat pe Facebook – pe premierul Florin Cîţu, după ce la videoconferinţa cu prefecţii de duminică, 20 iunie, a greşit judeţul în care se află localitatea Bilieşti, spunând Suceava în loc de Vrancea.

„«Opriţi inundaţiile! Căci nu ştiu unde mă aflu!» – poate fi cel mai de succes slogan al premierului Florin Cîţu! În loc să iasă pe teren, să coordoneze intervenţia autorităţilor judeţene de salvare a oamenilor din calea apelor, prim-ministrul a participat astăzi… la o lecţie de geografie. Primită de la subordonaţii săi! Cîţu a mutat localitarea vrânceană Bilieşti… printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur!”, a scris Marcel Ciolacu.

Liderul PSD susţine că, în videoconferinţa cu prefecţii din ţară, premierul a citit foile „ca un contabil începător, fără măcar să aibă minima curiozitate – de la nivelul funcţiei pe care #NEALES o ocupă – unde sunt zonele afectate. Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni, domnule Cîţu. Şi notaţi! Localitatea Bilieşti este în judeţul Vrancea şi a fost puternic afectată, peste 50 de gospodării fiind distruse de ape. Localitatea Bilieşti este condusă chiar de un primar liberal, domnule candidat liberal Cîţu”.

Ciolacu mai susține că știe, tot într-un mod ironic, de ce premierul „nu s-a deranjat din mini-vacanţa de Rusalii să iasă să ajute sinistraţii. S-ar fi pierdut pe drum, printre şuvoaie! Sub greutatea funcţiei, nici cu degetul nu îşi găseşte drumul pe harta României!”.

Liderul PSD a avut și un post-scriptum la postarea sa de pe rețeaua de socializare, în care face referire și la colaboratorii premierului.

„P.S. În loc să-i ascundă greşelile, Biroul de Presă al Guvernului mai bine i-ar cumpăra premierului o hartă! Declaraţiile inepte ale prim-ministrului au fost modificate în transcriptul videoconferinţei cu prefecţii. Dar asta nu schimbă realitatea!”, a scris şeful PSD.


CITEȘTE ȘI:


Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here