Incident în Capitală. Tânără de 20 de ani, la spital după ce a fost lovită de o trotinetă

0
72

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc joi în Capitală. O tânără în vârstă de 20 de ani a fost lovită de un bărbat care circula cu trotineta electrică. Totul s-a produs în zona Parcului Tineretului, în apropierea unei treceri de pietoni. Fata se afla pe trotuar și a fost pusă la pământ de trotineta care circula cu viteză. Autorul vrut să plece de la locul în care s-a produs accidentul, dar a fost adus de polițist.

Tânăra s-a lovit la cap și a fost solicitat un echipaj SMURD, apoi a fost dusă la spital.

Mama tinerei, martoră la incident, a povestit la Digi24 cum s-a întâmplat totul:

„A apărut această trotinetă cu o viteză foarte mare și efectiv a spulberat-o”

„Noi ne întorceam din parc, Ana făcuse tura de alergat de dimineață, eu o însoțesc cu bicicleta. Ieșeam pe laterala parcului, care are o alee foarte lată, de vreo 4 metri, care dă chiar în semafor. Nu era nimeni pe trotuar, nici la semafor, doar noi două ieșeam din parc. Ea a trecut în fața mea, eu eram cu bicicleta în spatele ei. În momentul în care a făcut primul pas în afara parcului, în afara gardului parcului, nu știu cum și în ce secundă a apărut această trotinetă cu o viteză foarte mare și efectiv a spulberat-o, ea având 20 de ani, 1,70 metri și vreo 60 și ceva de kg, adică un om în toată firea. Cel de pe trotinetă avea cel mult greutatea ei, dar a fost un impact atât de virulent, încât efectiv a aruncat-o pe Ana la vreo 3 metri mai încolo. Am sărit de pe bicicletă să văd ce i s-a întâmplat, când am văzut-o lungită pe trotuar”, a povestit Corina Alexandrescu, mama tinerei.

Tânăra a avut pierderi de memorie

„A fost destul de mare șocul, pentru că ea vreo 15 minute a avut și pierdere de memorie, nu știa, de cinci ori întreba același lucru – în ce zi suntem, respectiv, ea fiind studentă, întreba dacă a terminat sesiunea. Ea, de fapt, după alergarea asta, trebuia să intre la ultimul examen din sesiune, care se desfășura vineri. Intrase în buclă, cumva” – a relatat mama.

Ana a fost dusă la Spitalul „Bagdasar”, unde a stat de dimineață și până la 7 seara.

„Acum este în refacere, e OK, îi schimbăm noi pansamentul în fiecare zi. I s-a dat un antibiotic pentru 7 zile, algocalmin contra durerii și un antiinflamator”, a precizat mama tinerei.

Incredibil este faptul că bărbatul care a lovit-o pe fată a plecat de la locul în care s-a produs accidentul. „S-a închinat polițistul și a plecat și l-a adus. După ce l-a adus, i-a pus etilotestul, i-a luat datele și așa mai departe”, a relatat femeia.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here