Actuala coaliţie nu mai are nicio legătură cu voinţa românilor, putem să facem alegeri anticipate

0
426

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a afirmat, luni seară la Antena 3, că actuala coaliţie ”nu mai are nicio legătură cu voinţa românilor”, lucru demonstrat de alegerile locale parţiale.

”Putem să facem alegeri anticipate dacă este voinţă politică, a afirmat Stănescu, precizând că PSD îşi doreşte aceste alegeri anticipate.

”Au fost alegeri în 23 de judeţe din toate zonele ţării (…) PSD a câştigat 17 localităţi, 1 UDMR şi 2 independenţi (…) Uitându-ne şi la aceste alegeri care spu lcururi foarte interesante, eu cred că preşedintele Iohannis ar trebui – fiind şeful coaliţiei care este la guvernare – să se gândească foarte repede la alegeri din nou. Dumnealui ne-a spus de multe ori, acumun an şi jumătate, că coaliţia de la acea vreme nu mai reprezintă voinţa românilor. Asta îi spunem şi noi astăzi că se vede clar, cu date concrete, că la această oră, coaliţia aflată la guvernare nu mai are nicio legătură cu voinţa românilor”, a afrmat Paul stănescu, luni seară, la Antena 3.

Acesta a precizat că aceasta este dorinţa social-democraţilor.

În 36 de localităţi din 23 de judeţe au fost, duminică, alegeri pentru desemnarea unor noi primari şi a unui consiliu local.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here