Horoscopul zilei de 29 iunie 2021. „Taurii” pot înregistra un succes

0
95

Horoscopul zilei de 29 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Pești, unde se întâlnește cu Jupiter aflat în retrogradare aici. În plus, face un aspect armonios cu Soarele din Rac. Ei bine, întreg contextul revarsă asupra noastră mai multă liniște interioară și dorința de a face pace cu noi înșine.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 29 iunie 2021

Dragoste

Dacă este ceva din trecutul tău care te-a măcinat până acum, azi ai putea să-l dai uitării. Starea emoțională te susține să faci pace cu ceea ce a fost și să ierți.

Carieră și bani

S-ar putea să trebuiască să te ocupi de ceva ce ține de locuință și astfel să lași pe plan secund aspectele vieții profesionale.

Sănătate

Te bucuri de o stae interioară foarte bună, de liniște sufletească și găsești echilibrul între tine și lumea din afară. Te poți odihni mai bine și te poți relaxa.

Horoscop zilnic Taur – 29 iunie 2021

Dragoste

Ai nevoie să stai cu prietenii, să povestiți și să vă relaxați, însă ține cont că sunt cazuri în care poți interpreta greșit mesajele acestora.

Carieră și bani

Te bucuri de popularitate și poți avea parte de aprecierile celor cu care colaborezi sau poate fi vorba de un succes pe care-l înregistrezi cu un proiect.

Sănătate

Este o zi bună să-ți faci planuri cu prietenii, să ieșiți în oraș și să vă distați. O scurtă plimbare e animă.

Horoscop zilnic Gemeni – 29 iunie 2021

Dragoste

Te simți validat și apreciat de cei din jur și asta îți crește stima de sine și încrederea în propria persoană.

Carieră și bani

Luna tranzitează sectorul carierei tale și-ți poate aduce laude din partea superiorilor și recunoașterea unor merite.

Sănătate

Starea de sănătate este bună.

Horoscop zilnic Rac – 29 iunie 2021

Dragoste

Dacă ai o relație la distanță, ziua de astăzi poate să te apropie de partener prin dialog. O serie de convingeri capătă contur și puteți face planuri de viitor.

Carieră și bani

Ești pus pe studiu și cercetare și pe aflat răspunsuri la dileme legate de moralitate, spiritualitate sau, în alte cazuri, vrei să clarifici niște îndoieli pe care le ai, săs atisfaci niște curiozități.

Sănătate

Ai nevoie să pleci într-o călătorie și azi este o zi bună dacă nu să-ți faci bagajele, cel puțin să cauți cea mai bună ofertă.

Horoscop zilnic Leu – 29 iunie 2021

Dragoste

Ai grijă astăzi la tendința de a nu avea încredere în partener. Sunt și cazuri unde suspiciunile sunt fondate, însă și cazuri în care propriile tale temeri și atașamente îți joacă feste.

Carieră și bani

Stabilitatea financiară de care ai nevoie pentru a străluci se clatină sau dezvolți o stare de nesiguranță vizavi de bani, mai ales din cauza unui credit sau a instabilității profesionale.

Sănătate

Fricile tale îți pot da bătăi de ap astăzi dacă nu le controlezi corespunzător. Niște dependențe te pot pune la încercare, dar le poți face față.

Horoscop zilnic Fecioară – 29 iunie 2021

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor tale, azi resimți din plin nevoia de a fi alături de partener. De fapt, ceea ce simți este nevoia de reconectare spirituală cu acesta și de aceea poți merge până în profunzimea stărilor.

Carieră și bani

Ai tendința de a acorda prea multă încredere celor cu care lucezi sau colaborezi și asta te poate debusola și simțul analitic poate fi scăzut, așa că ai grijă să nu cazi în capcane.

Sănătate

Sunt multe planete în casa sănătății tale, însă deocamdată nu sunt activate. Posibil doar să simți o agitație interioară care să te facă să-ți dorești liniște interioară.

Horoscop zilnic Balanță – 29 iunie 2021

Dragoste

Un aspect care te tensiona în viața de cuplu sau în relațiile cu ceilalți astăzi poate fi depășit.

Carieră și bani

S-ar putea ca sarcinile pe care le aveai astăzi în program să fie amânate cu bună știință pentru că nu prea te poți lăuda cu prea mare chef de muncă.

Sănătate

Dacă te-ai confruntat cu unele afecțiuni, ziua de astăzi te susține în recuperare. La modul general ai chef să lenevești, să te odihnești.

Horoscop zilnic Scorpion – 29 iunie 2021

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul iubirii tale, ai nevoie să simți profund și să-ți manifești sentimentele și trăirile afective. Nu te teme să faci o declarație de dragoste.

Carieră și bani

Ești creativ, dornic de afirmare a talentelor tale sau de pus în lumina refectoarelor o pasiune, dar la un nivel înalt. Aspectele zilei susțin nativi care trăiesc din hobby-urile lor.

Sănătate

Întreabă-te ce te face fericit, ce-ți bucură cu adevărat sufletul și dedică-te acelui lucru. Starea de spirit este una foarte bună. Ești vesel și optimist.

Horoscop zilnic Săgetător – 29 iunie 2021

Dragoste

Azi simți nevoia de a te reconecta la universul tău interior și de a petrece timp cu tine sau cu familia. Unii nativi se preocupă mai mult de casă.

Carieră și bani

S-ar putea ca sarcinile profesionale să fie plasate pe loc secund astăzi și să eviți să dai socoteală superiorior.

Sănătate

Este foarte probabil ca dorul de copilărie, de părinți, de casa părintească sau chiar de țara natală, dacă ești plecat departe, să te copleșească astăzi.

Horoscop zilnic Capricorn – 29 iunie 2021

Dragoste

Te bucuri de multă susținere în sectorul comunicării și poți purta discuții interesante cu cei dragi, ba chiar poți face o declarație de dragoste intensă partenerului de viață.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru negocieri, mai ales că ai și susținerea unor colaboratori, însă este posibil să apară și niște dileme care să te pună pe gânduri.

Sănătate

O plimbare la ceas de seară te va binedispune.

Horoscop zilnic Vărsător – 29 iunie 2021

Dragoste

Te bucuri de aprecieri din partea celor dragi și asta te face să prinzi aripi și să ai mai multă încredere în propria ta persoană.

Carieră și bani

Cu Luna în tranzit prin sectorul financiar, azi s-ar putea să cheltui mai mult, fie pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă, fie de sănătate, fie pentru a satisface o dorință a partenerului de viață sau a colaboratorilor.

Sănătate

Starea de sănătate este bună în ciuda faptului că muncești mult. Parcă nu simți epuizarea, mai ales când primești roadele muncii tale.

Horoscop zilnic Pești – 29 iunie 2021

Dragoste

Luna tranziteazăa stăzi zodia ta și te face mai calm, mai atent la nevoie tale emoționale, dar și mai afectuos cu cei dragi.

Carieră și bani

Simți că puterea vine din interior și asta te ajută să te pui pe picioare și să-ți îndeplinești sarcinile.

Sănătate

Starea interioară este foarte bună și ești mai optimist, mai dornic de echilibru în viața ta.

Horoscop săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021. Berbecii pot fi mai agitați și irascibili

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 iunie – 4 iulie 2021, pentru toate zodiile. În săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021 trebuie să dăm dovadă de responsabilitate în acțiuni și să avem mai multă răbdare.

Săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021 se deschide sub auspiciile lui Venus, proaspăt intrată în zodia Leu, zodie în care se află și Marte, planeta acțiunii, în opoziție cu Saturn din Vărsător.

Ei bine, dacă pe de o parte ne dorim distracție și avem chef de flirt și aventură, pe de altă parte s-ar putea ca opoziția Marte-Saturn să ne limiteze acțiunile prea extravagante și exagerate.

În weekend, același Marte se va afla în careu cu Uranus, aspect care ne cere mai multă flexibilitate în acțiuni. S-ar putea ca planurile făcute să ne fie date peste cap.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here