Cazuri revoltătoare în județul Vaslui. Două fete de 10 și 13 ani, violate, una dintre ele chiar de tatăl său, care este cercetat în libertate. Copila este însărcinată în 5 luni

0
107

Două cazuri revoltătoare petrecute în Bârlad, județul Vaslui, au ajuns recent în atenția publicului. Două fete, una de 10 și una de 13 ani, au fost violate, abuzurile sexuale fiind reclamate la mai puțin de o oră distanță unul de celălalt.

Primul dintre cazuri a ajuns în atenția polițiștilor după ce mama uneia dintre victime a sunat la Salvare pentru a reclama că fiica sa se simte rău. Al doilea caz a fost descoperit după ce bărbatul acuzat de viol a sunat la 112 pentru a reclama că victima violului este bătută de bunicii săi, informează BZI.

O femeie în vârstă de 41 de ani, din județul Vaslui, a apelat numărul unic de urgență 112, pentru a solicita ajutorul ambulanței. Fiica acesteia, în vârstă de 13 ani, a acuzat stări de rău: „Vomită și o doare burta”. Mama fetei nu s-a gândit la posibiltatea ca minora să fie însărcinată.

Echipajul medical care a ajuns la fața locului a ajuns, de fapt, la concluzia că fetița este însărcinată în 5 luni. După această descoperire, fata a recunoscut că a fost violată de propriul tată în luna februarie.

„Urmare a cercetărilor efectuate și a activităților de consiliere de care a beneficiat persoana vătămată, ar fi fost indicat un prezumtiv autor, un bărbat de 41 de ani. Minora a fost internată într-un centru al DGASPC Vaslui, pentru evaluare și consiliere psihologică. În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Tatăl victimei, cercetat în libertate

Bărbatul acuzat de copilă de viol a negat vehement că ar fi întreținut relații intime cu propria fiică.

În acest moment, bărbatul este cercetat în stare de libertate.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad au emis, totuși, un ordin de protecție provizoriu, pentru a-l împiedica pe bărbat să se mai apropie de fiica sa.

La doar o oră de la raportarea primului caz, polițiștii din Bârlad au fost sesizați de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui despre un alt abuz sexual.

În acest caz, este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, care ar fi violat o copilă de doar 10 ani.

Bărbatul acuzat este vecin cu familia fetei abuzate, iar violul ar fi avut loc în ianuarie 2020, potrivit sursei citate.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here