Transformare impresionantă. O tânără de 23 de ani a slăbit peste 50 de kilograme. S-a ambiţionat, iar acum arată incredibil (GALERIE FOTO)

0
451

O tânără de 23 de ani din Troon, Scoția, a reușit să tracă printr-o schimbare uimitoare după s-a simțit rușinată când a văzut pozele dintr-o vacanță. Fata a săbit 51 de kilograme.

Jo Pask a slăbit foarte mult, iar transformarea este impresionantă.

Fata a ales să recurgă la operatia de micșorare a stomacului.

Jo cântărea 111 kilograme în momentul în care a început transformarea. Ea a decis să realizeze operația în Turcia, intervenție care a costat-o 3.000 de lire sterline.

Apoi, a făcut alte intervenții, abdominoplastie și operații pentru sâni, în valoare de peste 6.000 de lire sterline. După toate intervențiile, Jo Pask a ajuns să cântărească 60 de kg.

„Sunt atât de mândră de mine”

”Sunt încă șocată când mă uit în oglindă, nu-mi vine să cred că sunt eu. Sunt atât de mândră de mine. Mi se pare că arăt minunat și sunt fericită pentru modul în care mă simt. Încă trebuie să fiu foarte atentă ce mănânc, porțiile mele s-au înjumătățit. Am încercat toate dietele posibile, însă mă ajutau să dau jos doar câteva kilograme pe care le puneam imediat la loc apoi. Acum stomacul nu îmi mai permite să mai mănânc mult” a povestit Jo, conform Daily Mail.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here