Nu voi închide niciodată piețele și nu introduc taxe noi în agricultură

0
687

Premierul Florin Cîţu a anunţat, joi, printr-o postare pe Facebook că nu va închide niciodată pieţele agroalimentare şi nu va introduce taxe noi în sectorul agricol.

„Hai, România! Astăzi, în întâlnirea cu Agrostar, mi-am luat un angajament ferm: eu nu voi închide niciodată piețele și nu introduc taxe noi în agricultură”, a scris Cîţu, pe Facebook.

Guvernul condus de Ludovic Orban a decis anul trecut, în plin val al pandemiei de coronavirus, să închidă toate piețele agroalimentare. Decizia a fost criticată atât de reprezentanții sectorului, cât și de multe voci din PNL, mai ales că în același timp marile lanțuri comerciale au rămas deschise.

”Sunt alături de producătorii români și împreună sunt sigur că găsim soluții pentru a susține o prezență mai mare a produselor românești de calitate pe toate piețele de desfacere din România. În același timp am discutat despre câteva soluții pe care le aplică mai toate țările din UE- transferul unui număr semnificativ de activități (licențiere, clasificare, etc) către asociațiile profesionale din domeniu”, a mai scris premierul după întâlnirea cu fermierii.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here