Doi români, soț și soție, morți într-un accident cumplit în Italia

0
103

Doi români stabiliți în Italia și-au găsit sfârșitul într-un mod tragic. Cei doi au murit într-un cumplit accident rutier.

Scuterul pe care se aflau cei doi a fost pur și simplu spulberat de un BMW pe o șosea, care face legătura între Vittoria și Chiaramonte Gulfi, informează Observator News.

Petrică și Daniela reveneau în Lentini, unde locuiau, unde vizitaseră niște rude.

La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul scuterului și a intrat frontal în mașină. Cei doi români nu au avut nicio șansă în urma impactului, amândoi având picioarele amputate pe loc.

Potrivit stiri.botosani.ro, Daniela ar fi împlinit 43 de ani în cursul zilei de vineri.

Din păcate, însă, familia nu se mai pregătește de petrecere, ci de înmormântare.

Cei doi erau originari din satul Coșuleni, comuna Bălușeni, județul Botoșani.

Carabinierii din Vittoria au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul.

Cei doi soți, originari din comuna Bălușeni, erau stabiliți în Italia de mai mulți ani. Acum, singura lor fiică rămasă în România are nevoie de sprijin financiar pentru a aduce acasă  corpurile neînsuflețite ale părinților ei.

Fiica lor are acum nevoie de aproximativ 5.000 de euro, bani necesari  pentru a-și repatria părinții.

Moartea unui român din Italia revoltă comunitatea locală

În urma accidentului mortal din seara zilei de 2 iulie, în care și-a pierdut viața un tânăr român, cetățenii cartierului Giardini di Corcolle de la periferia Romei, Italia, au lansat o petiție privind siguranța circulației pe drumurile publice în zona respectivă. Decesul lui Cosmin Munteanu ar putea, acum, schimba lucrurile în bine pentru comunitatea locală, notează Roma Today.

Românul Cosmin Munteanu și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o mașină în seara zilei de 2 iulie. Tot în aceeași zonă avuseseră loc, cu doar câteva zile înainte, alte două accidente mortale.

Din cauza rănilor suferite în impactul violent, Cosmin a murit pe loc. Pentru familia sa, comunitatea locală a organizat o strângere de fonduri. În același timp, sute de oameni din zonă au semnat petiția prin care cer siguranță pe drumurile publice.

Strângerea semnăturilor a fost demarată de Asociația „Un mondo nel cuore”. Petiția îi este adresată chiar primarului capitalei Roma, Virginia Raggi, dar și președintelui municipiului VI, Roberto Romanella.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here