Un șofer român de TIR a lovit 8 mașini și a rănit 6 persoane, într-o parcare din Germania

0
132

Un șofer român de TIR a lovit opt mașini și a rănit șase oameni, luni seară, într-o parcare din Germania. Apoi și-a amenințat un coleg cu o furculiță și s-a luat la ceartă cu polițiștii, pe care i-a înjurat și i-a scuipat.

Incidentul s-a petrecut într-o parcare de pe marginea Autostrăzii 6 (A6), lângă Bad Rappenau, potrivit stiridiaspora.ro, care citează publicația sinsheim-lokal.de.

Bărbatul conducea o platformă pe care avea încărcate două tractoare noi, iar în momentul în care a trecut de semaforul de intrare în parcare a lovit din spate două autoturisme.

A continuat să conducă și a mai avariat șase mașini, în timp ce făcea manevre de mers înainte și înapoi. În urma incidentului, șase oameni au fost răniți, doi dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale.

Ulterior, a intrat pe contrasens și s-a luat la ceartă cu alt șofer de camion. Martorii au povestit, pentru sursa citată, că a deschis portiera în mers și l-a amenințat cu o furculiță pe celălalt șofer de camion.

S-a luat la ceartă și cu polițiștii veniți la fața locului, pe care i-a scuipat și i-a înjurat, dar care au reușit – până la urmă – să-l încătușeze. Pagubele provocate de român se ridică la 100.000 de euro.

FOTO: sinsheim-lokal.de

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here